Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ... ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

 
Ο Ολυμπιακός σε τελικό Ευρώπης. Στις 29 Μαίου του 2023 θα κάνει το κόντρα πλάνο στο γήπεδο της ΑΕΚ.. Θα ξαναγράψει την Ιστορία. Θα καταλάβει την Άγια Σοφιά στον τελικό και δεν θα επιτρέψει στον αντίπαλο, είτε λέγεται οθωμανική αυτοκρατορία, είτε Φιορεντίνα να ξανακερδίσει. Στις 29 Μαίου το 1453 έπεσε η Κωνσταντινούπολη, το έχει ξεχάσει ο Μαρινάκης και κάνει το δικό του παιχνίδι κόντρα στον... Μητσοτάκη.
Ποιος ασχολείται με την κυβέρνηση και την... ΕΠΟ; Κανείς, εκτός από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα νίκησε πάλι την απίθανη Άστον Βίλα, αυτό το ανέκδοτο. έτσι όπως την υποχρέωσε στο Καραϊσκάκη να μοιάζει ο Ολυμπιακός. 
Σε τίποτα δεν μειώνει την επιτυχία του Ολυμπιακού το γεγονός ότι η Άστον Βίλα ήταν σκέτο ανέκδοτο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Ολυμπιακός πήρε στα σοβαρά, πολύ περισσότερο απ΄ όσο χρειαζόταν, την αγγλική ομαδίτσα, η οποία ούτε στιγμή δεν έδινε την εντύπωση πως διεκδικεί πρόκριση. Δεν έχασε πάλι, αυτή τη φορά με 2-0, ούτε αποκλείστηκε. Στην πραγματικότητα με αντίπαλο έναν πολύ σοβαρό και αξιόμαχο Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα δεν ήξερε ότι αγωνιζόταν για κάτι τι. Κυκλοφορούσε στον κόσμο της λες και έκανε τουρισμό, καθισμένη στην ταράτσα ταξιδιωτικού λεωφορείου.
Διαβαστε ακομα:

ΥΠΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ... ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ!