Δεν παιζεται 1Χ2 για ΟΠΑΠ ο Τιγρης

 

Είναι και το άλλο με τον Μελισσανίδη, μετα το μπαξίσι των εκατό. Αυτό κι αν είναι το ζόρι. Το έσπρωξες το πακετάκι, οκέϋ, το έκανες το δωράκι σε μία ομάδα αλλά και στις φυλλάδες, που ψοφάνε να πουλήσουν όνειρα για επιστροφή του Τίγρη. Τι θα πει τώρα ο Μητσάρας στους κολλητούς του, ακόμα και στον ευρύτατο κύκλο των γνωστών του, μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται μάλιστα και μπόλικοι και πολύ επώνυμοι πολιτικοί;


“Για σιγά, ρε Δημητράκη, ο κόσμος πεινάει, η ανεργία έχει βαρέσει στο κόκκινο, σε παίρνουμε τηλέφωνο να ζητήσουμε να κουτσοβολέψεις κάποιο παλληκάρι, κάποια νεαρή μανούλα κι εσύ με το δίκηο σου, μας λες “Που να τους χωρέσω όλους;...”


Μαγκιά Μελισσανίδη που δεν έχει απολύσει ούτε έναν από τους 2.500 εργαζόμενους, παρ'ότι κι αυτός, όπως λέει ο ίδιος, τρώει ξύλο με την κρίση. Σύμφωνοι. Στην κωλοαεκ γιατί πετάς μια κατοστάρα, ποσό που θα βολευόντουσαν δέκα άνθρωποι επί ένα χρόνο; Κι ερχόμαστε στο θέμα του ΟΠΑΠ, που όπως και να κάτσει η μπίλια, σ'όποιον το πάρει το μαγαζί, η δουλειά θα “βρωμάει”, έστω κι αν η αποκρατικοποίηση είναι απαραίτητη και πεντακάθαρη η όλη διαδικασία... Έχουμε και λέμε λοιπόν.


Φαβορί ο Μελισσανίδης. Μεγάλο, πολύ μεγάλο στάνταρ, όμως για να είμεθα υπεύθυνοι παρατηρητές των εξελίξεων αλλά και αξιόπιστοι μεταφορείς ενημέρωσης στο τι ακριβώς παίζεται στο όλο αλισβερίσι, οφείλουμε να διευκρινίσουμε: Τεράστιο στάνταρ ο Μελισσανίδης, που εκπροσωπεί τη Νο 1 εταιρεία στοιχημάτων στον κόσμο, αλλά όχι στάνταρ ακλόνητο.


Τέλη Μαρτίου πέφτουν οι προσφορές στη σακούλα. Τι προσφέρει κάθε συμμαχία εταιρειών προκειμένου αυτή να αγοράσει τον ΟΠΑΠ. Για να φθάσουμε μέχρι εδώ, το κάθε στρατόπεδο διεκδικητών του ΟΠΑΠ έστησε ειδικού οπλισμού επιτελείο. Μη λέμε πολλά. Στη δύναμη πυρός της πλευράς Μελισσανίδη, που εκτός της Lottomatica ενισχύεται με το πλέον θηριώδες fund, είναι δύο μεγάλα νομικά γραφεία from London μερηά.


Τι σημαίνει για την ΑΕΚ, αλλά και για όλο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αν γίνει αφεντικό στον ΟΠΑΠ ο Μελισσανίδης; Άσε πρώτα να τον πάρει..., άσε πρώτα να ανοίξει η σακούλα.