ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΚΩΟΥΤΣ

ΠΗΓΗ: FOSPHOTOS
 

Νέα δημοσκόπηση. Δεν κάθονται σε ησυχία οι εφημερίδες. Όταν δεν φθάνουν τα DVD, οι προσφορές για τα σούπερ μάρκετ, τα ένθετα περιοδικά και ό,τι άλλο, θα κάνουν και μιά παραγγελιά γκάλοπ. Να μάθει ο κόσμος που βρισκόμαστε. Που παίζει το κάθε κόμμα, ποιο ανέβηκε, ποιο έχασε, και από δίπλα θα πέσει η πολιτική ανάλυση από τον σχολιαστή. Να κάνει το δικό του σχόλιο και ο αποδυτηριάκιας...

Για τον προπονητή ο Τσίπρας δεν είναι ακόμα έτοιμος. Αυτό διαβάζω στη νέα σφυγμομέτρηση, η οποία δίνει πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι με περισσότερο από 25-26%. Προηγείται του Σαμαρά ο Τσίπρας με 22%, αλλά αναγωγικά φθάνει μέχρι το 26% αν υπολογίσεις το αδιάθετο ποσοστό, εκείνο στη σούμα όσων δεν έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν, αποφεύγουν να εκδηλωθούν, τέλος πάντων δεν έχουν καταλήξει.

Όταν, λοιπόν, ο Τσίπρας παίρνει 26% κι όχι ένα 40% σημαίνει ότι σαν παίκτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν γεμίζει το μάτι του προπονητή. Καλός είσαι, Αλέξη μου, όμως όχι ακόμα για να σου δώσω φανέλλα πρωθυπουργού. Ποιος είναι ο προπονητής; Ο λαός. Η ομάδα δεν περπατάει, έχει βγει ολότελα από τους στόχους της, χρειαζόμαστε έναν άλλον παικταρά, έναν γκολτζή, κάποιον να πάρει το παιχνίδι επάνω του, όμως ο προπονητής βλέπει στον πάγκο τον Τσίπρα και πάλι του λέει: “Περίμενε, Αλέξη, δεν ήρθε ακόμα η ώρα σου...”.