ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Σ'ένα άλλο κράτος το γήπεδο θα το είχαν κλείσει. Να κάνουμε ταμείο. Να ξέρουμε τι γίνεται, τι πρέπει να γίνεται. ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννενα θα παίξουν κανονικά διότι δεν πρόκειται να πέσει άλλη κολώνα στο γήπεδο. Σίγουρα. Το ξέρουν, όπως το ήξεραν όταν γκρεμοτσακίστηκε η άλλη κολώνα.

Δόθηκε η άδεια να γίνει κανονικά το ματς του ΟΦΗ με τα Γιάννενα. Είπαμε γιατί. Επειδή δεν θα πέσει σήμερα Σάββατο καμμία άλλη κολώνα. Άρα, κρίθηκε κατάλληλο το γήπεδο για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Άλλο, αν είπαν ότι μέχρι τις 15 Απριλίου πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να είναι... κατάλληλο το γήπεδο. Περίεργο δεν είναι; Αφού θα παίξουν σήμερα, αφού είναι κατάλληλο το γήπεδο, γιατί η καταλληλότητα θα κριθεί μετά από δύο εβδομάδες;

Κινδυνεύει ο ΟΦΗ. Όχι από κάποια κολώνα, αλλά από τα Γιάννενα... Μπαίνει στον εφιάλτη η ομάδα αν ηττηθεί από τον ΠΑΣ. Και δεν νομιμοποιείται να μιλήσει για διαιτησία. Δεν λέω ότι είναι η πιο ευνοημένη από τα κοράκια φέτος ο ΟΦΗ, λέω ότι περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα είναι αυτή που δεν δικαιούται να έχει παράπονο. Θα φανεί αυτό και σήμερα.