ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΦΑΜΠΡΙ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Δεν εξεδιώχθη ο Φάμπρι, μόνος του τέθηκε εκτός κόμματος, όπως έλεγαν οι παλαιοί πασόκοι, εκείνοι οι πρώτοι του ιστορικού ΠΑΣΟΚ. Μ' αυτά, δηλαδή, που είπε για κοχόνες αμέσως μετά την ήττα από τον ηρωϊκό Πλατανιά ο Ισπανός άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό. Έτσι τα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος κατέχει πόστο κρίσιμο και αποφασισιτκό στην ομάδα. Μήπως ήθελε πράγματι να φύγει πριν της ώρας του ο σενιόρ Φάμπρι; Σαν επαγγελματίας να σκέφθηκε ότι χαλάει το ονομά μου, όσο περισσότερο κάθομαι σ' αυτό το καφενείο, όπως κατάντησε ο Παναθηναϊκός.

Πως αλλοιώς να χαρακτηρίσεις μια ομάδα που σ' ένα παιχνίδι αιχμής, μάλιστα εντός έδρας, οι παίκτες όχι μόνον δεν παίζουν σύμφωνα με τις δυνατοτητές τους, αλλά είναι και αδιάφοροι, άνευροι χωρίς κοχόνες; Αν δεν πεις καφενείο, μια τέτοια ομάδα θα την πεις μικτή μπυραρίας, επίλεκτους ψησταριάς.

Υπάρχει ένα ερώτημα όμως. Πράγματι, και πέρα απο την οργή του προπονητή τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν χαίρετε. Ηταν, δεν τρέχει κάστανο και να χάσουμε. Και τι έγινε, δηλαδή. Γιατί όμως; Πού, δηλαδή, οφείλεται αυτή η καφενειακή αγωνιστική συμπεριφορά; Αυτό δεν το έθιξε ο Κωνσταντίνου. Πιθανόν να μην έχει απαντήσεις. Να μη γνωρίζει τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Όπως, πιθανόν, να γνωρίζει και να μην επιθυμεί να ανοίξει το στόμα του.

Κάνω ένα βήμα ακόμα. Μήπως ο Φάμπρι έδειξε το δρόμο σ' όσους υπεύθυνα και με συνέπεια ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό; Όπως εγώ, σαν προσωρινός προπονητής, σαν Φάμπρι, δεν μπόρεσα να βοηθήσω και του δίνω, έτσι και εσείς, από τον Αλαφούζο και κάτω αδειάστε τη γωνιά. Γιατί, όχι; Να έρθουν κάποιοι άλλοι. Που ίσως αποδειχθούν περισσότερο ικανοί απο τις παναθηναϊκάρες που σήμερα παριστάνουν τη διοίκηση.