Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Καλά του έκανε του Κοβάσεβιτς ο Μαρινάκης. Αυτός, ο Σέρβος κι όχι ο Μαρινάκης, ήταν τελικά εκείνος που, στο ημίχρονο του τελικού του κυπέλλου με τον Αστέρα, μπουκάρησε στα αποδυτήρια των διαιτητών. Γι’ αυτό τον καθάρισε σαν αυγό ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Αυτή είναι η δουλειά σου κύριε Ντάρκο; Αυτή είναι δουλειά του προέδρου της ΠΑΕ, να επισκέπτεται και να συνομιλεί με τους διαιτητές, διότι φιλοξενούμενοι είναι, όλο και κάτι πιθανόν να χρειασθούν. Κάποιο χάπι, κάτι το διευκολυντικό, αν δυσκολεύονται να ανακουφισθούν στην τουαλέτα, μια ένεση τονωτική, χαλαρωτική, ίσως να έχουν λησμονήσει τον κανονισμό διαιτησίας.

Γιατί γράφουν ψέμματα ότι απελύθη ο Κοβάσεβιτς και ότι είναι ο πρώτος που πληρώνει το μάρμαρο, για τις κακές εμφανίσεις του Ολυμπιακού; Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάχος βρέθηκε στην ανάγκη, χρειάστηκε ένα υπόθετο και χωρίς την εντολή Μαρινάκη, έτρεξε στα αποδυτήρια ο Σέρβος.

Αυτός είναι ο λόγος, που διακόπηκε η συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ομάδα, άλλωστε, δεν έχει κανένα πρόβλημα αγωνιστικό. Μαγκιά δεν είναι ότι χωρίς να παίζει μπάλλα πήρε πάλι το νταμπλ;

Διαβάστε ακόμα:

Μπούκα αλά Μαρινάκη και ο Ιβάν