ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Πηγή: Intime
 

Κούνησε μαντήλι στον Κοβάσεβιτς ο Μαρινάκης και αποφάσισαν να επιστρέψουν απο το ταξίδι που είχαν πάει στο εξωτερικό αρκετοί Ελληνες αθλητικοί συντάκτες και αρθρογράφοι. Παρένθεση. Αν η Ελλάδα έπαιρνε, όπως για τα μούσμουλα και τα βαμβάκια, επιδότηση για τους αρθρογράφους θα την περνάγαμε όλοι σαν μπεηδες. Να μη σας πω τι ήτανε παληά ο αρθρογράφος στις εφημερίδες και χάσουμε το θέμα.

Πήραν, λοιπόν, το παπόρι οι ματανάστες οι δημοσιογράφοι, πάτησαν τα ιερά χώματα, ξαπόστασαν λίγο άνοιξαν τα site και έμαθαν ότι αποχαιρέτησε ο Σέρβος. Τα έβαλαν κάτω, επειδή έλειπαν καιρό, τα έψαξαν απο εδώ, τα έψαξαν απο εκεί και στη σούμα τον βγάλανε λειψό τον τεχνικό διευθυντή. Μόνο μία, άντε μιάμισυ με το ζόρι μεταγραφή του βγήκε όσο καιρό τον πληρώνει ο Μαρινάκης. Δράμα! Επιασαν και το έγραψαν να το μάθει και ο κόσμος.

Εγώ αν ήμουν Μαρινάκης δεν θα τους άφηνα να φεύγουν από τη χώρα. Στα παπάρια μου η ενημέρωση του κόσμου. Την τσέπη μου θα έσωνα. Τόσο καιρό που ήταν ο Κοβάσεβιτς σ' αυτή τη θέση και νόμιζα πως μου έφερνε παίκτες της προκοπής, και έχανα λεφτά, κάποιος κερατάς δημοσιογράφος δεν θα το είχε γράψει αν ήταν στην Ελλάδα; Τώρα που τον έδιωξα τον Σέρβο, τι να το κάνω; Να κλαψω πάνω απο τα παλτά στη ντουλάπα, μαζύ με τον αρθρογράφο;
 
Ο οπαδός εδώ ήταν, έτσι; Δεν είχε πάει ταξίδι κι αυτός.