ΛΕΦΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ

 

“Βγενόπουλε, τσακίσου αμέσως να βρεις τον Αλαφούζο, να του ξηγηθείς κάποιο σεβαστό πακέτο, γιατί καιγόμαστε. Ανδρέα, άσε τα σάπια, δεν θέλουμε να ακούσουμε τίποτα, καμμία δικαιολογία, συννενοήσου με τον Αλαφούζο, για να προχωρήσουμε”.

Φοβερά πράγματα. Φοβερότατα. Ποιος, ποιοι είναι αυτοί που απαιτούν, μάλιστα μ'αυτόν τον επιτακτικό τρόπο από τον τραπεζίτη, να μοιράσει εκατομμύρια σα να είναι κονφετί στον Παναθηναϊκό; Ο Φορέας. Φοβερά πράγματα.

Ο Ενιαίος Φορέας. Βαρύγδουπο πράμα, ε; Ο Κεντρικός Σύνδεσμος της Θύρας 13. Διάβασε το διάγγελμα ο Βγενόπουλος που τους τελευταίους μήνες για τον Παναθηναϊκό είναι μούμια Τουταγχαμών και, σου λέω, έφτυνε σκουλήκια. Σα να είχε βάλει στο στόμα του σκουληκιασμένα σύκα.

Καλά να πάθει ο Βγενόπουλος και ο καθένας που έχει λεφτά όταν μπλέκεται σε μία ομάδα, όχι σαν επιχειρηματίας, αλλά σαν αγαπητικός. Να την αγαπάς την ομάδα σου, όμως κάποιος πρέπει να την διοικεί. Όχι να την συνδιοικεί με τους επαγγελματίες των συνδέσμων.

Ο Βγενόπουλος, και ο Βγενόπουλος τους έβαλε στο παιχνίδι τους οργανωμένους. Αυτός τους έδωσε δικαιώματα για να τον πιάνουν σήμερα από το πέτο και να του ζητάνε όβολα.