ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τρία χρόνια επαγγελματικό στέλεχος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σέρβος Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ένας ποδοσφαιριστής που είχε πάρει την αγάπη των γάβρων τόσο για τα γκολ που είχε πετύχει όσο και για το χαρακτήρα του. Αληθινά μία συμπαθητική φιγούρα που είχε γίνει ακόμα πιο συμπαθητική, λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας του. Ο Μαρινάκης τον κράτησε δίπλα του σ'ένα ρόλο αδιευκρίνιστο, ανεξάρτητα ποια ταμπέλα είχε.

Μετά από τρία χρόνια ο μεγαλομέτοχος καθάρισε και τον Κοβάσεβιτς. Γιατί; Ο ίδιος έδωσε μία συνέντευξη και απ'αυτά που ισχυρίζεται θαρρεί πως ήταν απόλυτη επιτυχημένος. Και ότι η διακοπή συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό οφείλεται σε μία περίεργη απόφαση του Μαρινάκη. Δηλαδή;

Καλός και άγιος ο Μαρινάκης, λέει ο Κοβάσεβιτς, ο οποίος δεν θέλει να κλείσει γι'αυτόν η πόρτα του Ολυμπιακού. Τον αγαπώ τον πρόεδρο, τα δίνει όλα για την ομάδα, είναι πολύ καλός άνθρωπος ο Μαρινάκης. Τότε, τι συνέβη;

Εγώ, λέει ο Ντάρκο, κυττούσα τη δουλειά μου. Δεν ήθελα πάρε δώσε με τις εφημερίδες. Ήθελαν να τους δίνω πληροφορίες οι δημοσιογράφοι κι αυτοί μ'έκραζαν, επειδή δεν τους μιλούσα. Για όλα έρριχναν τις ευθύνες σε μένα.

Αυτή είναι η εκδοχή του Σέρβου, ο οποίος δεν είπε ότι το αφεντικό του τρελλάθηκε, ότι δεν έλαβε υπ'όψιν του την ομάδα. Ούτε είπε ότι ο Μαρινάκης έκανε μαλακία που μ'έδιωξε. Είπε το χειρώτερο, δηλαδή εννόησε το άλλο. Ότι μ'έβγαλε άχρηστο ο εφοπλιστής, όχι διότι έτσι μ'έκρινε για συνεργάτη του, αλλά επειδή μου χρέωναν όλες τις γκέλες οι φυλλάδες.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλήθεια για την απόλυση Κοβάσεβιτς

Ποιους άλλους να ξηλώσει ο Μαρινάκης

Οι μετανάστες αρθρογράφοι για Ολυμπιακό