ΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ

 

Κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ ήρθε χθες τη νύχτα στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αυτά που σας έλεγα. Τους παρέλαβε άνθρωπος της ΕΠΟ, τα είπαν στο όρθιο, ήπιαν τα ντρίγκ και έδωσαν ραντεβού για την επομένη. Τι είπαν; Δεν ξέρω. Δεν έμαθα. Δεν πρόλαβα να μάθω.

Και σήμερα το πρωί οι ουεφατζήδες επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΕΠΟ για τα περαιτέρω. Περί τίνος πρόκειται; Υποψιάζομαι για την απείθεια που επέδειξαν οι γκαγκατσικές ενώσεις προσφεύγοντας στα πολιτικά δικαστήρια. Αυτά δεν γίνονται ανεκτά από την ΦΙΦΑ.

Είναι σα να περνάς με κόκκινο το φανάρι μπροστά στα μάτια του τροχονόμου. Το ίδιο και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, το λόγο έχει η ΦΙΦΑ, κατά δεύτερο, μην πω κατά πρώτο τρίτο η ΟΥΕΦΑ. Οι φιφατζήδες, όμως, έχουν το συνέδριο στον Άγιο Μαυρίκιο και στην Αθήνα μας κουβαλήθηκαν οι ουεφατζήδες.

Ποιος είναι, σου λένε οι απ'έξω, ο κάποιος κύριος Τζώρτζογλου, κουμπάρος του Γκαγκάτση, που φόρα παρτίδα δεν αναγνωρίζει την υπερκείμενη αρχή, την ΕΠΟ. Τελειώστε τον. Σβήστε τον από τον χάρτη. Αυτό είναι το μήνυμα. Αν δεν αποσύρουν τις κατηγορίες σε βάρος της ΕΠΟ με μήνυση στα πολιτικά δικαστήρια κι εσείς, η ΕΠΟ, δεν τους διαγράψετε, τότε οι ομάδες σας δεν παίζουν στα κύπελλα Ευρώπης.