ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΑΠΑΡAIΤΗΤΟ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Διαβάζω στο gazzetta.gr τη συνέντευξη του Ταχτσίδη στην ΟΠΑΠ tv. Μιλάμε για ΤΟ ψωνιο! «Ο Παναγιώτης αυτό» και «ο Παναγιώτης το άλλο». Ποιος είναι ο Παναγιώτης, ρε; Ο ίδιος! Το άτομο μιλάει σε άλλο πρόσωπο για τον εαυτό του. Σε τρίτο προσωπο αναφέρεται για την αυτού εξοχότητα τον ίδιον. Χαρακτηριστικό μεγαλομανίας. Ψωνίσματος. Επιτυχίας.

Ετσι είναι. Ψώνιο ο Ταχτσίδης και, μάλιστα, μεγάλο και το καταλαβαίνεις πώς μιλάει και για άλλα πράγματα αν διαβάσεις τη συνέντευξη. Το παλληκάρι θα πάει ψηλά. Είναι ήδη ψηλά. Στη Ρόμα έπαιξε και παίζει, βασικός ήτανε στα 22, του και τον έφαγε αυτή η παληοσειρά ο Ντε Ρόσι, σα να λέμε ο Καραγκούνης της Ρόμα.

Αλλά εκεί το σκυλί, επιμένει και σου λέει «ο προπονητής που με έβαζε, ο Ζέμαν, επέλεγε τους καλύτερους, αυτός ο καινούργιος θεωρεί ότι ο Ντε Ρόσι είναι καλύτερος από μένα». Το πιάσατε ε;

Πρέπει να είσαι και λίγο ψώνιο για να πας μπροστά. Να παραέχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.  Και ο Ταχτσίδης είναι. Αλλά είναι και παικταράς. Δουλευταράς. Είχε κρεμάσει το πόδι του από τον κομμένο χιαστό και αυτός όχι μόνο επανήλθε, αλλά παίζει σε ομάδα βιτρίνας του καμπιονάτο. Τι άλλο θες για να καταλάβεις ότι έχεις μπλέξει με σοβαρό ψώνιο. Διότι υπάρχουν και τα αστεία, τα γελοία ψώνια.