Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Της πουτάνας πέρυσι στον Ολυμπιακό γιατί δεν έπαιζε ο Βλαχοδήμος. Και ο Βλαχοδήμος, για να τα λέμε όλα. Και κάποιοι άλλοι που ο παληάνθρωπος ο Ζαρντίμ δεν τους έβαζε και τον στείλαμε στην Πορτογαλία να πατάει σταφύλια, τον άσχετο.

Ήρθε ο Μίτσελ το ομορφόπαιδο με την εντολή να προσέξει τα δικά μας τα παιδιά, γιατί ο πρόεδρος είχε πάρει ανάποδες που δεν γινότανε δουλειά με τον ορυκτό πλούτο του Θρύλου. Τους Βλαχοδήμους και τους Φετφατζίδηδες. Δεν μάγεψε η θρυλάρα με τη μπάλλα που έπαιξε αλλά ο Ισπανός τη συμφωνία την κράτησε και ο “Ρονάλντο των φτωχών” πήρε το χρόνο του και έπεσε η πίεση του προέδρου.

Και να, πρωτοσέλιδα και να, και τα ξερολούκουμα, που έλεγε ο μακαρίτης ο Λογοθετίδης. Μεγάλη σαιζόν περίμεναν όλοι για τον Βλαχοδήμο. Βρήκαμε παιχτούρα για τα άκρα να επενδύσουμε.

Μέχρι που ξημερώνει μια μέρα και διαβάζεις, κάπου ψιλοχωμένο, ότι ο Βλαχοδήμος πάει δανεικός στη Γερμανία. Σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Για να πάρει, λέει, παιχνίδια στα πόδια του. Μεγάλη μπάλλα η Ελλάδα. Δίνει παίκτες στο της πλάκας γερμανικό πρωτάθλημα για να ψηθούν.

Ούτε εκεί έπαιξε ο Βλαχοδήμος και τώρα Εργοτέλης, Αρης και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που έχουν νταραβέρια με τον Ολυμπιακό θέλουν τον παίκτη για να σώσουν τη χρονιά.

Γενικά, ως χώρα, δεν θα σταματήσουμε εκεί. Θα δώσουμε και πέντε-δέκα υπουργούς στη Γερμανία να κυβερνήσουν για να πάρουν ματσάκια στα πόδια τους, εκεί που είναι χαμηλό το επίπεδο και να έρθουν μετά να τα σαρώσουν όλα στη σουπερλίγκα της Βουλής.