ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ Ο ΠΡΟΠΑΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Πρόσεξε φάση. Θα το πιάσω το σκηνικό από το τέλος, αν βέβαια στη συνέχεια του έργου δεν παίξει κι άλλο επεισόδιο. Στο site κάποιας αρκετά ικανοποιητικής επισκεψιμότητας, συμφερόντων Δημήτρη Γιαννακόπουλου, του γνωστού του μπάσκετ του Παναθηναϊκού, εμφανίζεται σε προβεβλημένη θέση κείμενο στο οποίο αναφέρεται ότι η οικογένεια Αγγελόπουλοι ήταν συνεργάτες των Γερμανών. Δωσίλογοι. Βιομήχανοι της μικρής τότε, την περίοδο της γερμανικής κατοχής, «Χαλυβουργικής» οι οποίοι με την προδοτικής τους στάση είχαν κονομήσει.

Είπες, κάτι; Ρωτάω αν η σκέψη πήγε κάπου. Ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ο Δημητράκης, ιδιοκτήτες του μπασκετικού Ολυμπιακού οι Αγγελόπουλοι, τα δύο αδέλφια με προπάπου, μετά το δημοσίευμα, τον δωσίλογο Θόδωρο Αγγελόπουλο.

Θα χρειαστεί να επανέλθω, μέχρι να πάρουμε μία βαθειά αναπνοή για τη συνέχεια. Μόνο να σημειώσω ότι το σκηνικό άρχισε να παίζει όταν τα δύο αδέλφια του Ολυμπιακού, όταν η ομάδα κατέκτησε για δεύτερη σαιζόν σερί το πρωτάθλημα, είπαν κάποια πράγματα στην επίσκεψή τους στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.