ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 2.600 ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ

 

Καβαλήσαμε την πρώτη χιλιάδα. Αυτό που μόλις έχεις αρχίσει να διαβάζεις είναι το χιλιοστό πρώτο «κομμάτι» του ηλεκτρονικού αποδυτηριάκια στην κατηγορία «ΑΘΛΗΤΙΚΑ». Ναι, κύριε. Στους έξι μήνες που βγήκε το site του apodytiriakias.gr έχουν σηκωθεί χίλια, μετρημένα ένα προς ένα, κείμενα σ’αυτή την κατηγορία, τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ.

Πάντα το γήπεδο του ποδοσφαίρου είναι το πιο βολικό για να περνάω μέσα απ’αυτό τη σκέψη του αποδυτηριάκια. Μη ξεχνάμε ότι ο αποδυτηριάκιας έσκασε μύτη πριν 31 χρόνια από αθλητική εφημερίδα. Ταυτίστηκε, όπως το έχει καταγράψει οριστικά η Ιστορία, με τον «ΦΙΛΑΘΛΟ», εκεί όπου έπαιζε μπάλλα σ’όλους τους χώρους. Το ίδιο γίνεται και στο site.

Αν με ρωτάς, με την ευκαιρία της πρώτης χιλιάδας στα αθλητικά, ποια είναι τα νούμερα στις άλλες κατηγορίες του site, να σου πω, μάλιστα με ακρίβεια. Στην κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ 417 κομμάτια, στην ΠΟΛΙΤΙΚΑ 366, στην ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ 302, στην ΧΡΗΜΑ 224 και στην MEDIA 231. Α! Υπάρχουν και τα ΣΕΝΤΟΝΙΑ.

Από τα 750 περίπου κυριακάτικα «σεντόνια» που δημοσιεύθηκαν στον «ΦΙΛΑΘΛΟ», έχουν ήδη σηκωθεί στο site τα 82. Άρα, στη σούμα ήδη υπάρχει ένα στοκ περισσότερων από 2.600 κειμένων στο apodytiriakias.gr