Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Πηγή: INTIME
 

Ο Μαρινάκης δεν θα μπορούσε ποτέ να αποδεχθεί ένα σκηνικό στο πρωτάθλημα, όπου ο Μελισσανίδης, έτσι ή, αλλοιώς θα έχει κυριαρχική επιρροή στο χώρο του ποδοσφαίρου. Κι αυτός ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να γυροφέρνει στη σκιά του Τίγρη, που μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ έβαλε χέρι και στον ΟΠΑΠ. Στο πρώτο μαγαζί της πιάτσας.

Ούτε υπάρχει μία στο εκατομμύριο περίπτωση Μαρινάκης και Μελισσανίδης να τα βρούνε για το καλό του ποδοσφαίρου. Εδώ γελάμε, κατσαρά.

Θηρίο στη ναυτιλία ο Μαρινάκης και παρών σ’όλες σχεδόν τις κοσμικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις της AEGEAN του Μελισσανίδη. Αυτά δεν μετράνε. Αυτά έχουν κιόλας ξεχαστεί. Όπως ότι οι δύο άνδρες κατά διαστήματα είχαν τις περιόδους «φιλίας» τους.
 
Εδώ ο Μαρινάκης βρέθηκε απέναντι, και με φράσεις ανομολόγητες, σε βάρος του Πατέρα. Μιλάμε για δύο παιδιά, τόσο ίδιοι σε κιλά και συμπεριφορά, που είχαν κοινά χιλιόμετρα 30 χρόνων ζωής. Κι όμως! Η κόντρα Μαρινάκη-Πατέρα, για το κωλοποδόσφαιρο, έγινε βούκινο σ’όλη την Αθήνα.

Μην παρεξηγηθούμε. Η κόντρα του Μαρινάκη με τον Πατέρα, όπως σήμερα αυτή με τον Μελισσανίδη, δεν είναι ποδοσφαιρική. Ούτε επιχειρηματική. Είναι προσωπική.

Δεν θα δεχθεί ποτέ ο Μαρινάκης να εξαρτάται από κανέναν Μελισσανίδη συνιδιοκτήτη του ΟΠΑΠ. Το παίρνει σαν προσωπική προσβολή ο ΟΠΑΠ, δηλαδή ο Τίγρης, να επιδοτεί περισσότερα λεφτά στην ΑΕΚ του ερασιτέχνικού απ’όσα στον Ολυμπιακό. Γι’αυτό από πλευράς «κύκλων Μαρινάκη» έπεσαν οι πρώτες ντουφεκιές.