ΟΡΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΘΑΡΟ

 

Όλα τα ποντίκια της πιάτσας επιτόπου εξαφανίζονται, χωρίς να πέσει ποντικοφάρμακο. Αυτό θα συμβεί με την επιστροφή της ΑΕΚ στο μεγάλο πρωτάθλημα. Και πως θα προκύψει αυτό; Εύκολα.

Δεν παίζει καμμία σκέψη ότι ο Μελισσανίδης θα λερώσει τα χέρια του. Ότι θα υποκύψει στον πειρασμό να κάνει το πιο βολικό, δηλαδή Φιλιππινέζα του την διαιτησία. Επειδή ήδη επιθυμεί το πρωτάθλημα της ΑΕΚ μετά από 22 χρόνια, το 2016.

Ποιο πρωτάθλημα, όμως; Όχι, βέβαια, αυτό το σπάραγμα, αυτό το κατάντημα που λέγεται σουπερ λίγκα. Αυτό το αναξιόπιστο, κυρίως αντιεμπορικό πράμα, που δεν σου κάνει κέφι να το πανηγυρίζεις σα νικητής. Εκτός κι αν θέλεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.

Ο Μελισσανίδης έκανε το deal με τον Τσέχο συνέταιρό του και πήραν με τα τσαρούχια τον ΟΠΑΠ. Εδώ τελειώνει η κουβέντα. Από τη στιγμή που ο τίγρης ταυτίστηκε με τον ΟΠΑΠ, τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο, φοράει κιόλας προβιά. Έγινε αμνός.

Μπεεε…, μπέεε…, μια τίγρης βελάζει στη στάνη.

Να ορκιζόταν στους Αγίους Πάντες και στην Παναγία Σουμελά πιθανόν να καταπατούσε το λόγο του ο Πόντιος Μελισσανίδης, σαν αφεντικό της ΑΕΚ. Σαν αφεντικό του ΟΠΑΠ είναι αδιανόητος κάθε είδους εκτροχιασμός, ακόμα και ο πιο απόκρυφος.

Το σεξουαλικό κόμμα στη Γερμανία η αληθινή επανάσταση του πολίτη, γράφει ο