ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΟΠΑΠ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Γιατί να μη βάλει στη φανέλλα του ο Ολυμπιακός μία άλλη στοιχηματική εταιρεία, λένε κάποιοι. Να βάλει, θα σου πουν από τον ΟΠΑΠ. Δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, άλλωστε.

Εταιρεία που ανήκει στους μετόχους της είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με ποιο δικαίωμα ο ΟΠΑΠ να του πει του μεγαλομετόχου Μαρινάκη «Είσαι υποχρεωμένος να με ρεκλαμάρεις στη φανέλλα του Σαβιόλα». Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Όπως επίσης ο ΟΠΑΠ δεν νομιμοποιείται ως επίσης ιδιωτική εταιρεία πλέον να υποδείξει απλώς, πολύ περισσότερο να επιβάλλει, ποιος να είναι ο χορηγός σε κάθε ΠΑΕ.

Στην κουβέντα υπάρχει μία λεπτομέρεια, για να την ολοκληρώσουμε. Αν μία ΠΑΕ διαφημίσει άλλη, εκτός του ΟΠΑΠ, στοιχηματική εταιρεία, τότε θα έχει να κάνει με το ελληνικό κράτος, όχι με τους νέους ιδιοκτήτες του ΟΠΑΠ.

Μόνο με δικαστική απόφαση που να αμφισβητεί το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ μία ΠΑΕ, η σούπερ λίγκα, μπορεί να προχωρήσει σε συμφωνία με άλλη, ανταγωνιστική του ΟΠΑΠ, στοιχηματική εταιρεία.

Με την ευκαιρία. Επί ΝΔ ο Γκάγκάτσης σαν πρόεδρος της ΕΠΟ ήθελε να φτιάξει κόντρα στον ΟΠΑΠ στοιχηματική εταιρεία συμφερόντων της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Διαβάστε ακόμα:

Αν ξηγηθεί νταηλίκι και στις ΠΑΕ ο ΟΠΑΠ