ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Το σκάνδαλο. Γι’αυτό η Ελλάδα δεν παίζεται με τίποτα. Δεν έχει αντίπαλο στην αλεπουδιά. Θα πετάξουν εκατομμύρια στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Το σκάνδαλο των σκανδάλων. Προκλητικό, όχι μουλωχτό σκάνδαλο. Φόρα παρτίδα και ντυμένο με «νομιμότητα» σκάνδαλο.
 
Μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα οι πάντες γραμματείς και φαρισαίοι για την περιβόητη ανάπλαση στο Βοτανικό που προέβλεπε την εξαφάνιση αυτού του λείψανου που λέγεται «γήπεδο του Παναθηναϊκού».
 
Δεν ανήκει το γήπεδο σε κανέναν Παναθηναϊκό. Από πού κι ως που; Είχε κάνει τη μαλακία ο μακαρίτης Έβερτ, τότε που ήταν δήμαρχος Αθηναίων, μην πέσουμε σε λεπτομέρειες, κι από το πουθενά ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απέκτησε τίτλους «ιδιοκτησίας». Το παραμυθάκι.
 
Με το γνωστό τρόπο δόθηκε το Καραϊσκάκη στον Ολυμπιακό, δηλαδή στον Κόκκαλη, στο όνομα δήθεν των αναγκών των ολυμπιακών αγώνων 2004. Κι είχε αποφασιστεί, κωλομπαρίστικα πράγματα δηλαδή, από τον Σημίτη να δοθούν λεφτά για την ανακατασκευή της Λεωφόρου και της Φιλαδέλφειας.
 
Ο μεν Γρανίτσας, πρόεδρος της ΑΕΚ, βιάστηκε να γκρεμίσει το γήπεδό της, στον ιδιόκτητο χώρο της, οι δε παναθηναϊκοί είχαν πει Δεν θα πάρουμε, διότι εμείς θα φτιάξουμε γήπεδο στον Ελαιώνα.
 
Ντροπή στον Παναθηναϊκό που εκατό χρόνια ο σύλλογος μεγάλος δεν κατάφερε να αποκτήσει δικό του γήπεδο. Προέκυψε και η πολυμετοχικότητα από τους παραλήδες παναθηναϊκάρες, όπου πριν πέντε χρόνια μπήκαν στο ταμείο τα περισσότερα εκατομμύρια από κάθε άλλη ΠΑΕ και η ομάδα χρεοκόπησε. Και πώς να ξανασηκώσει κεφάλι. Ιστορία μου αμαρτία μου.