ΛΟΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΝΥΧΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ

Πηγή: INTIME
 

Έχει μια νοστιμιά, έστω κι αν ακόμα δεν το έχεις δοκιμάσει, η αναμονή του παιχνιδιού Μπενφίκα-Ολυμπιακού. Είναι «κάτι», ρε παιδί μου, ότι θα δεις ένα ευρωπαϊκό ματς, χρωματίζει την αποψινή σου νύχτα.

Βεβαίως «ευρωπαϊκό» ματς διότι θα παρακολουθήσουμε τον Ολυμπιακό της Ευρώπης και επίσης την Μπενφίκα όχι όπως εμφανίζεται στο πορτουγκέζικο πρωτάθλημα.

Και ο Μίτσελ λέει ότι Πάμε για νίκη. Για τι άλλο; Μεγαλύτερο όνομα από τον Ολυμπιακό η Μπενφίκα, όμως όχι και μεγαλύτερη ομάδα. Αλλοίμονο. Να βγει στο γήπεδο ο πρωταθλητής όχι αντίπαλος της Μπαρτσελώνας και της Τσέλσυς και να μη ζητήσει τη νίκη. Αλλοίμονο.

Θα δούμε ένα παιχνίδι που δεν το έχουμε ξαναδεί. Γνωστό αυτό από καταβολής ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει ούτε ένα ματς ίδιο με κάποιο άλλο. Κι αυτή είναι η γοητεία. Δεν γνωρίζεις, ούτε μπορείς να προβλέψεις την εικόνα και την εξέλιξη, όπως και το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Να, γιατί λες ότι το αποψινό βράδυ, λόγω μπάλλας, είναι ξεχωριστό. Θα τα πούμε αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή. Όπως κι εσείς έτσι κι εγώ θα δω το έργο από την τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμα:
Μέχρι που η Μπενφίκα αυτοεξορίστηκε από το χάρτη