Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΝΤΖΕΣ

Πηγή: INTIME
 

Μιλάμε σοβαρά. Κάποιοι τύποι που κυκλοφορούν στην πασαρέλα, ακριβώς επειδή παριστάνουν τους σοβαρούς, είναι περισσότερο επικίνδυνοι. Ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου, αφού γνώρισε συντριβές στην κάλπη σαν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, για να μην ξεχνιόμαστε, παραμονές των εκλογών του 2009 πέταξε το μεγαλύτερο σότο της Ιστορίας. Ότι υπάρχουν λεφτά. Ούτε ο αρχιερέας της αποπλάνησης, ο πατέρας του, δεν θα τολμούσε να αμολύσει τέτοιο μπαλαμούτι.

Φοβερά πράγματα. Να έχει χρεοκοπήσει η χώρα και ο George να επιμένει ότι υπάρχουν φράγκα.

Άλλος ο Τσίπρας. Να φύγει ο Σαμαράς. Γιατί, όχι. Ποια,όμως, είναι η εναλλακτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν το λέει. Να φύγει ο Σαμαράς και να ‘ρθει ο ίδιος ο Αλέξης μας. Αυτό δεν πιάνεται. Αυτό είναι ανέκδοτο.

Να έρθει ο Τσίπρας. Γιατί να μην έρθει. Πρώτα, όμως, να πείσει τον εαυτό του ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από τον Σαμαρά. Και μετά να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 30%.

Άλλο το ένα, ότι ο Σαμαράς δεν τραβάει, κι άλλο το άλλο, ότι ο Τσίπρας δεν θα προκύψει χειρώτερος. Το να ’χεις τη ντουντούκα και κάθε μέρα να μας τα ζαλίζεις ότι είναι ανίκανος ο πρωθυπουργός δεν σημαίνει ότι εσύ είσαι ικανός.

Παραμονές του ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είπε το εξωφρενικό «Πάμε για πόλεμο στο Καραϊσκάκη». Φοβερά πράγματα. Ομέρ Βρυώνης και Κιουταχής πασάς εναντίον Καραϊσκάκη.

Κανένας δημοσιογράφος, πολιτικός, όποιος παίζει μπάλλα στη δημόσια ζωή του τόπου, δεν έβαλε στη θέση του τον σύντροφο Ιβάν Σαββίδη. Τι ανοησίες είναι αυτές, ότι πας στο μέτωπο ζωσμένος στα άρματα. Τσίπρας έγινες κι εσύ, κύριε Ιβάν; Κάνω πόλεμο στην Βουλή και τελικά κερδίζω μονάχα μια ξανθιά, την κυρία Τσακρή.

Τον σκότωσε τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης φορτώνοντας στην ομάδα του την πίεση για οπωσδήποτε νίκη. Άλλο αυτό, όμως.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα σκοτώσει το θηρίο ο Ιβάν Σαββίδης