Ο ΑΡΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΝΟΥΛΙ

Πηγή: INTIME
 

Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα. Εκτός κι αν απευθύνεσαι σε ντηπ. Πιέζει, λέει, τον Κωνσταντινίδη να μπει στον Άρη ο πρόεδρος της ΠΑΕ κύριος Ηλιάδης (φωτό).

Ζούμε σε κοινωνία των τρελλών, φαίνεται, όχι των μελών, των σωστών, των λογικών. Μπαίνω στον Άρη σημαίνει ότι φορτώνομαι τα χρέη του. Με ποια λογική, με ποια επιχειρήματα πιέζεται ο ξένος με την ομάδα να διαβεί την πόρτα της κολάσεως;

Δεν είναι μόνον τα χρέη. Όχι, βέβαια. Είναι και ότι θα αρχίσουν από την πρώτη στιγμή τα έξοδα, που δεν καλύπτονται σε καμμία περίπτωση από τα έσοδα. Και λες δημοσίως και επισήμως ότι τον... πιέζεις να μπει.

Δεν κατάλαβα. Είναι κάποιο μανούλι, ένα μανουλομάνουλο να πίνεις τους χυμούς της σάρκας της και να μη χορταίνεις, αυτό είναι ο Άρης; Ρε, μπας και είναι αδελφή αυτός ο Κωνσταντινίδης, να του δίνουν έτοιμη στο πιάτο για φάγωμα γυμνή στο κρεββάτι την αρειανάρα κι αυτός να μην μπαίνει.

Φοβερά πράγματα. Μόνο το σλιπάκι και το σουτιενάκι θα χρειαστεί να βγάλει από την γκομενάρα ο Κωνσταντινίδης. Κι αυτός ακόμα το σκέπτεται.