ΣΚΡΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ, ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ

Πηγή: INTIME
 

Στην εποχή που το διεθνές ποδόσφαιρο είναι πολυεθνική επιχείρηση. Μέσα όλες οι ειδικότητες που μπορεί να βάλει ο νους. Μέχρι που ο οργανισμός του ποδοσφαιριστή είναι σκαναρισμένος από τον εγκέφαλο μέχρι το παχύ έντερο. Και τα στατιστικά είναι καταγεγραμμένα σε σκληρούς δίσκους υπολογιστών με κάθε εξαντλητική λεπτομέρεια. Να, όμως, που ένα κλαμπ ενώ διαθέτει το χρήμα και την τεχνογνωσία σ’ όλα τα επίπεδα υπέστη τεράστια γκάφα.

Ο Μανώλης Πελεγκρίνι, ο σεβάσμιος κατά τα άλλα προπονητής της Μάντσεστερ Σίτυ, δεν είχε υπολογίσει ότι στο παιχνίδι με την Μπάγερν ήθελε ακόμα ένα γκολ για να πάρει η ομάδα του την πρώτη θέση του ομίλου και να αποφύγει στην κλήρωση του τσάμπιονς ληγκ όλο τον καλό τον κόσμο. Κράταγε στον πάγκο τον Σέρχιο Αγκουέρο, το πρώτο βιολί του, ενώ η ομάδα του κέρδιζε 3-2 και στο 4-2 άφηνε πίσω την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Δικαιολογημένα οι Αγγλοι ρεπόρτερ άρχιζαν να σιγοψιθυρίζουν μεταξύ τους ότι ο θείος τά`παιξε.

Τέλικα, ο Χιλιανός επιβεβαίωσε τις υποψίες όταν με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι πραγματικά είχε κάνει λάθος στην αριθμητική. Φοβερός ο Μανώλης. Σπάνια γίνεται τέτοιο λάθος και σπανιότερη είναι η παραδοχή τέτοιου λάθους.

Παρεμπιπτόντως μιλάμε για ένα τρελλό ματς με την Μπάγερν  που προηγήθηκε 2-0 και την Σίτυ που στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε σε 2-3. Άσσος ημίχρονο, λοιπόν, διπλό τελικό. Από αυτά που ο καχύποπτος θα πει ότι βρωμάνε και οι ρουφιάνοι της ΟΥΕΦΑ θα ψάχνουν τα πονταρίσματα.