ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑIΚΟ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ

Πηγή: INTIME
 

Να ξέρουμε τι λέμε. Ο Άγγελος Φιλιππίδης, όχι απαραίτητα με τη δική του ευθύνη, είναι ιστορικά το πρόσωπο που σηματοδοτεί τη προ και μετά Γιώργο Βαρδινογιάννη εποχή στον Παναθηναϊκό.

Όχι, δεν θα μεταφέρω το κλίμα εκείνων που έτσι ή, αλλοιώς είχαν ταυτιστεί με τον καπετάνιο και χθες αισθανόντουσαν δικαιωμένοι επειδή είχαν τις αντιρρήσεις τους τότε με την εμφάνιση Φιλιππίδη στο κουμάντο της ΠΑΕ. Κι όχι μόνον.

Είναι γνωστό ότι οι μάχιμοι στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο Θόδωρος Βαρδινογιάννης, Μάνος Μαυροκουκουλάκης (στη φωτό δίπλα στον Φιλιππίδη), Γιάννης Κωστόπουλος κ.α. περιθωριοποιήθηκαν και, όπως έλεγαν, με την άφιξη του Φιλιππίδη ήρθαν και φλούφληδες. Παιδιά άσχετα, ξένα με τις μυρωδιές, οσμές, βρωμιές της μπάλλας.

Είναι κάπως βαρύ να πει κανείς, όπως υποστηρίζονταν χθες από τους μπαρουτοκαπνισμένους παράγοντες και γενικά τις παληοσειρές του Παναθηναϊκού σ’ όλη την πιάτσα, ότι η κατρακύλα της ομάδας ξεκίνησε επί Φιλιππίδη. Η θέση του αποδυτηριάκια, όπως αρκετές φορές την έχω καταθέσει, είναι ότι το Μέγα Κτύπημα στον Παναθηναϊκό το έδωσε η πολυμετοχικότητα. Το φιάσκο της πολυμετοχικότητας.

Διαβάστε ακόμα:

Με Κοντομηνά και Φιλιππίδη τι έγινε