ΕΙΔΩΛΟ ΤΩΝ GAY Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ

 

Εμένα με λένε Ρονάλντο της Ντολόρες και του μάστρο-Θύμιου και η μαμή που με έβγαλε από την κοιλιά της μάνας μου το ‘πε στους γονείς μου από την πρώτη στιγμή.

Τι είπε; Δεν ήθελε να πει τίποτα, μόνο έφτυσε τον κόρφο της και έκανε το σταυρό της...

«Τι είδες;» επέμεναν στην μαμή να τους πει και αυτή, αφού σταυροκοπήθηκε άλλες 17 φορές, σα να έβγαινε από το στόμα της κάτι αμαρτωλό, τους απάντησε: «Αυτό το μωρό είναι ευλογημένο και από τον Θεό και από τον Σατανά...».

Ο τσαμπουκάς. Ο νταής. Το αρχικωλόπαιδο. Αυτό ήταν από πιτσιρικάς, από μικρό αγόρι ο Πορτογάλος Ρονάλντο. Καμμία σχέση. Ο καλύτερος λαός της γης είναι οι Πορτογάλοι, που κακώς τους θεωρούν μεσογειακούς. Άνθρωποι ειρηνικοί, ήσυχοι, χαμηλών τόνων, μακρυά από τον μεγαλοϊδεατισμό άλλων λαών που, όπως οι Πορτογάλοι, υπήρξανε αποικιοκράτες, ιμπεριαλιστές, αυτοκρατορία.

Όχι πως δεν το άξιζε, αλλά χθες ο Ρονάλντο κέρδισε την «Χρυσή Μπάλλα» με την αλητεία του, τη θρασύτητά του, την αυθάδειά του. Να το πω αλλοιώς με την κόντρα του με τον αρχιμαφιόζο της FIFA Γιόζεφ Μπλάτερ. Ξεχνάμε την ψηφοφορία. Στημένο ματς ήταν.

Αν δεν έπαιρνε το λουκούμι από τον Μέσι και τον Ριμπερί ο Ρονάλντο όλοι θα έλεγαν ότι ο Μπλάτερ τον τιμώρησε για τις απρεπείς δηλώσεις του. Άσε ότι δεν θα θεωρούνταν γνήσιο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Κατόπιν τούτου το έργο ήταν στημένο για πάρτη του Ρονάλντο, του πιο σέξυ ποδοσφαιριστή κατά τους gay. Άλλο αυτό. Άσχετο.

Στην Αγγλία θεωρούνταν «ιδεώδης φιγούρα gay» από το σώμα του, το αστραφτερό χαμόγελο και το σκουλαρίκι. Τον έχουν ανακηρύξει πιο σέξυ μέσω του περιοδικού «Gay Times”, αλλά αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι δικός του.

Ο γιος της Ντολόρες, της πιο περήφανης μάνας της Πορτογαλίας για τον κανακάρη της, είναι ένας μανιακός του σεξ. Θα έλεγες ότι είναι σαβουρογάμης, δεν πάει μονάχα με πρωτοσέλιδες πουτανίτσες, αλλά και με όποιαν τρακάρει τυχαία. Κυκλοφορεί με τα προφυλακτικά στην τσέπη.

Διαβάστε ακόμα:

Χρυσή γκόμενα η «χρυσή μπάλλα» για τον Ρονάλντο