ΘΥΡΑ 7 vs ΘΥΡΑ 13, ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!

 

Γι’ αυτό υπάρχει ο μέγας αποδυτηριάκιας. Για να κατεβάζει ο νους του. Και για να μεταφέρει ό, τι σπουδαίο και εξωφρενικό ακούσει. Εξωφρενικό, εξωπραγματικό, όμως που έχει πιθανότητες να αποφέρει αποτέλεσμα.

Αυτό που θα διαβάσετε δεν είναι δικό μου. Ενός φίλου παληού είναι ιδέα. Που σημαίνει αν τελικώς υιοθετηθεί από τους αρμόδιους τότε αυτός, ο φίλος μου, έχει τα νόμιμα δικαιώματα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Παντοτινό θέμα στην Ελλάδα η βία στα γήπεδα. Και όλοι οι υπουργοί αθλητισμού εδώ και 40 χρόνια φτιάχνουν νόμους και ρυθμίσεις νόμων, εντελώς ανοήτως, για να αντιμετωπίσουν τον μέγα εχθρό του αθλητισμού, τη βία.

Ο φίλος μου, λοιπόν, προτείνει, για να λυθεί μια κι έξω το πρόβλημα, να γίνει πρωτάθλημα χόκεϋ επί πάγου με την συμμετοχή των θυρών 3, 4, 7, 13, 21, ό, τι παίζει στο κίνημα των οργανωμένων φιλάθλων, που λένε. Με μία προϋπόθεση.

Να μην επεμβαίνει η αστυνομία όταν στην πίστα θα πέφτει ξύλο π.χ. στο ματς της θύρας 7 κόντρα στη θύρα 13. Άστους, με τα μπαστούνια του χόκεϋ, να σκοτωθούν.

Το ίδιο στο ντέρμπυ της θύρας 3 του Άρεως ενάντια στη θύρα 4 του ΠΑΟΚ. Να απαγορευθεί στο γήπεδο να υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρα.

Διαιτητές να ορίζονται όσα κοράκια φαλτσάρουν στη σούπερ λίγκα. Άλλο πρόβλημα λύνεται αυτόματα. Ποιοι διαιτητές ποδοσφαίρου θα τολμήσουν να αδικήσουν ομάδα όταν ξέρουν ότι θα οριστούν διαιτητές στο πρωτάθλημα χόκεϋ στον πάγο ανάμεσα στους χουλιγκάνους;

Μήπως τέτοια ματς δεν θα τραβήξουν κόσμο; Πολύ περισσότερα εισιτήρια απ’ ό, τι στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

Ντέρμπυ χούλιγκαν και αδιάφορος ποιος νικητής