ΤΙ ΓΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ, ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ Η ΚΑΜΕΝΗ;

Πηγή: INTIME
 

Ο Μαρινάκης δεν είναι Κόκκαλης, να ξέρουμε τι λέμε. Μην του πολυκολλάνε οι γάβροι γιατί δεν το έχει σε τίποτα να φθάσει στο απονενοημένο, που λένε οι κουλτουριάρηδες. Να σηκωθεί να φύγει. Να τους παρατήσει.

Πήγε να γιορτάσει ο φουκαράς ο Κόκκαλης το δέκατο πρωτάθλημα που μ' αυτόν πρόεδρο πήρε ο Ολυμπιακός και οι γάβροι δεν ξηγήθηκαν καλά. Αν είναι δυνατόν. Δέκα χρόνια στη δίαιτα ήτανε ο θρύλος και στο δέκατο πρωτάθλημα του Κόκκαλη έπεσαν αποδοκιμασίες.

Καλομαθημένοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, αλλά πιο καλομαθημένος ο Μαρινάκης. Για βαστάτε, ρε. Με εμένα αφεντικό η ομάδα έχει σταθερότητα διοικητική και δεν έχει μειονεκτήσει σε τίποτα αγωνιστικά. Δεν έχει δίκαιο; Έχει. Παραέχει.

Ο Ολυμπιακός είναι σήμερα η μόνη ΠΑΕ που δεν έχει πρόβλημα να εμφανιστούν επενδυτές στην περίπτωση που ο Μαρινάκης τα πάρει στο κρανίο. Αυτός είναι ο ορισμός της επιτυχίας. Όταν θα φύγει κάποιος να θέλουν άλλοι να πάρουν το μαγαζί.

Το να πεις ότι ο Ολυμπιακός είναι μαγαζί γωνία δεν λέει τίποτα. Και ο Παναθηναϊκός γωνία είναι, όπως η ΑΕΚ. Πού βολοδέρνουν, όμως; Μεγάλες ομάδες κι έχουν φάει μεγάλο σακάτεμα.

Ένας μεγαλομέτοχος κρίνεται όχι μόνον στους τίτλους, αλλά και τι γη παραδίδει. Νόμος άγραφος στην πολιτική. Όλοι οι πρωθυπουργοί παραλαμβάνουν καμένη γη.

Χάος. Χρέη. Και φουντάρουν ακόμα περισσότερο το δημόσιο χρέος.

Ανθισμένη γη στον Ολυμπιακό θα εγκαταλείψει ο Μαρινάκης, στην περίπτωση που θυμώσει με τα γαβράκια.

Διαβάστε ακόμα:

«Μορφωτικές» ανταλλαγές Μαρινάκη - Γιαννακόπουλου