ΑΡΗΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πηγή: INTIME
 

Δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα. Θα γίνει αύριοι Σάββατο στου Χαριλάου, όπως όλα δείχνουν. Κι αν τελικά το δούμε κι αυτό, το απίθανο, το εξωπραγματικό, το εξωγήινο, δεν θα είναι έκπληξη.

Εκεί έφθασε η δουλειά στον Άρη. Να κατέβει στο γήπεδο η ομάδα με δύο προπονητές. Και η ΠΑΕ να έχει δύο προέδρους. Πράματα και θάματα. Πράματα από τα άγραφα.

“Δεν παραιτούμαι” λέει ο σωτήρας Λάμπρος Σκόρδας. “Εμείς αποφασίζουμε, εμείς σε καταργούμε” λέει στον ομορφάντρα διορισμένο από το πρωτοδικείο πρόεδρο ο Παναγιώτης Στεφανίδης, ο Κ.Μ.Α., της Κοινωνίας Μελών του Άρεως, για τον αποδυτηριάκια της Κοινωνίας Ώρας Μηδέν του Άρεως.

Δύο στρατόπεδα ο Άρης, δύο πλευρές και για να κάνουμε ταμείο τόσο ο Σκόρδας, όσο και ο γιος του πρώην προέδρου της ομάδας Στεφανίδης έχουν και τις συνιστώσες τους. Έτσι, για να μην ησυχάσει ποτέ ο Άρης που μια ζωή κυκλοφορεί σε τόνους εμφυλίου πολέμου.

Δύο διοικήσεις μήπως δούμε στο ματσάκι με τον ΟΦΗ. Και δύο προπονητές, διότι η ΚΩΜ (καμμία σχέση με κωμωδία), η Κοινωνία Ώρα Μηδέν θέλει να επαναφέρει τον Σέρβο Μιλίνκωφ.

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη Στεφανίδης ήταν μια αστεία ιστορία, ας ελπίσουμε ο γιος του, ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρεως να γνωρίζει πως να διαχειριστεί το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Όπως και να ευοδωθεί η επαφή με τον Κόντη, από τον οποίον περιμένουν να τους βρει επενδυτή.

Μια στιγμή. Είμαι επιχειρηματίας και θα πλησιάσω το Κίεβο σήμερα; Με βάπτισε τρελλός παπάς να επενδύσω στην Ουκρανία που αν βρεθώ εκεί οι μολότωφ θα ξυρίζουν τα μαλλιά μου;

Ο Άρης είναι μια αρένα για να σκοτώνονται οι αρειανάρες. Αυτοί που αυτοχαρακτηρίζονται οι απαραίτητοι και κρίνουν τους αντιπάλους τους σαν καταστροφείς της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί δεν έσωσε τον Αρη ένας τεχνκράτης