ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΩΦΟΡΟΥ, ΤΟ ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ

Πηγή: INTIME
 

Οι παναθηναϊκοί δεν θέλουν να χάσουν τη Λεωφόρο. Και γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν δείρει κάποιους επώνυμους αρχιβαζέλες για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει; Όπως το λέω.

Κανένας, το τονίζω, κανένας εκτός παναθηναϊκής οικογένειας, δεν είναι υπεύθυνος που σήμερα ακόμα επικρατεί σύγχυση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στον χώρο που βρίσκεται το γήπεδο.

Από τη μία δεν υπάρχουν χαρτιά που να κατοχυρώνουν τα όποια δικαιώματα του Παναθηναϊκού, άσε στην άκρη την ΠΑΕ, δεν παίζει καμμία ανώμυνη εταιρεία με την ονομασία “Παναθηναϊκός”. Και από την άλλη υπάρχουν δεδικασμένες αποφάσεις για παρόμοιες υποθέσεις, στυλ Βατοπεδίου, που με βάση των οποίων έρχεται το κράτος και σου λέει “Η Λεωφόρος δεν είναι του σωματείου Παναθηναϊκός”.

Αυτό λεει ο αποδυτηριάκιας, και δεν λέει φούμαρα. Ποια διοίκηση του Παναθηναϊκού ενήργησε σωστά σ' αυτό το θέμα, που πάντα ήταν στον αέρα; Καμμία. Ποιος δήμαρχος απ' όσους μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα με τις παρλαπίπες τους πήρε στα σοβαρά το πρόβλημα; Κανένας. Άσε τις κινήσεις πίσω από το παραβάν που έκανε η ΠΑΕ επί Τζίγγερ και ο Ερασιτέχνης επί Γιαννακόπουλου. Μόνον σύμπνοια και ενότητα δεν κατέδειχναν.

Το να βγαίνουν κάποιοι σήμερα και να λένε “Η Λεωφόρος είναι του Παναθηναϊκού” το μόνο που κάνουν είναι να πουλάνε “βαζελοφροσύνη”. Ότι είναι παναθηναϊκάρες. Στα λόγια.

Διαβάστε ακόμα:

Στου Παναθηναϊκού τα κεραμμύδια νιάου νιάου