ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Δεν πρόκειται να γκρεμιστεί η Λεωφόρος, προτού φτιαχτεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Αυτή την απίστευτη δήλωση έκανε στη Δημόσια Τηλεόραση ο δήμαρχος των Αθηναίων κι όχι του Παναθηναϊκού κύριος Καμίνης Γεώργιος. Τι λες, ρε μεγάλε;

Αν δεν φτιάξει το νέο γήπεδο ο Παναθηναϊκός ο χώρος πρασίνου που μας λες ότι είναι η Λεωφόρος, πότε θα τον απολαύσουν οι Αθηναίοι; Πλάκα μας κάνει ο άνθρωπος. Απευθύνεται σε μία κοινωνία ζόμπυ.

Αν δεν το γνωρίζει, που το γνωρίζει, ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε θέση να φτιάξει νέο γήπεδο. Όταν, λοιπόν, κάποιος είναι ανίκανος, δεν έχει τέτοια δυνατότητα, δεν μπορεί να εξαρτάται απ' αυτόν η ανάπλαση της Λεωφόρου, το οποίο είναι το ζητούμενο.

Και ποιος Παναθηναϊκός θα κτίσει γήπεδο ποδοσφαιρικό; Η ΠΑΕ, για να έχουμε καλό ερώτημα. Έχει άλλα βάσανα η ΠΑΕ. Χρεωμένη είναι και φιλοξενείται στο υποτιθέμενο ιδιοκτησίας γήπεδο του σωματείου Παναθηναϊκού.

Από τον Παναθηναϊκό πέρασαν βαρειά ονόματα και δεν κατάφεραν να φτιάξουν νέο γήπεδο. Και θα το φτιάξει σήμερα ποιος; Όσο ανέκδοτο είναι να μιλάει κανείς σήμερα για το... νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, άλλο τόσο ανέκδοτο για τον Τοτό είναι αυτά που λέει ο Καμίνης.

Το πρόβλημα, βέβαια, δεν είναι ο Καμίνης. Το πρόβλημα είναι ότι η πλατεία και ο εξώστης των ψηφοφόρων ανέχονται να ακούν ανέκδοτα από ανθρώπους από τους οποίους υποτίθεται περιμένουν να τους λύσουν ζητήματα της καθημερινότητάς τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παναθηναϊκός ψήθηκε σε μια τηγανιά στο Καραϊσκάκη