ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ «ΜΑΓΙΣΣΑ ΜΠΑΛΛΑ»

Πηγή: INTIME
 

Έχει πιθανότητες ένα 3-0 της Μάντσεστερ επί του Ολυμπιακού; Γιατί να μην έχει. Η Παρί έριξε τεσσάρα στο Καραϊσκάκη. Άλλο αυτό. Ήταν πρώτο ματς.

Αυτό είναι. Ένα άλλο παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ακόμα κι αν οι δυο αντίπαλοι είναι ίδιοι. Αν τα βάλουμε με τη λογική, τότε η Παρί με το 4-1 του πρώτου ματς θα περίμενες να κάνει το 8-2, έστω το 6-2 στη ρεβάνς.

Γιατί είχε καμμία σχέση το πρώτο με το δεύτερο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπενφίκα, στην Αντερλεχτ; Άλλο έργο το ένα παιχνίδι με το άλλο παιχνίδι.

Η Άντερλεχτ στην έδρα της τον πάτησε τον Ολυμπιακό και ρούφηξε τριάρα. Ο Ολυμπιακός είχε στριμώξει στο πρώτο ημίχρονο την Παρί, στο Καραϊσκάκη, και τελικά συνετρίβη. Άδικο το 1-0 του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη με την Μπενφίκα. Τι λέμε;

Μάντσεστερ – Ολυμπιακός όλα είναι μέσα (φωτό Χολέμπας, Μασάντο, Μπονγκ από τη χθεσινή προπόνηση στο Ολντ Τράφορντ). Η Μαντσεστερ να συνεχίσει να είναι πτώμα και να πάρει την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός να κάνει το παιχνίδι της ζωής του και να αποκλειστεί. Η Μάντσεστερ να σκορπίσει τον Ολυμπιακό κι όχι μόνον να αποκλειστεί τελικά, αλλά και να ηττηθεί.
Πουτάνα μπάλλα, λένε. Καμμία σχέση με πορνεία. Ξυπνήστε. Μιλάει η μαγεία. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Η σωστή έκφραση είναι «Μάγισσα μπάλλα». Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Και νίκη Ολυμπιακού παίζει στο Μάντσεστερ