ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Παιδιά, υπάρχουν και οι παίκτες. Εντάξει, τον Ολυμπιακό βλέπουμε, αυτός θα κερδίσει, αυτός θα χάσει την πρόκριση, αλλά να ληφθεί υπ' όψιν ότι οι παίκτες έχουν τα δικά τους κίνητρα. Τα προσωπικά κίνητρα.

Στο γήπεδο δεν είναι αντίπαλοι μόνον δύο ομάδες. Όχι, βέβαια. Η Μάντσεστερ και ο Ολυμπιακός. Οι αντίπαλοι είναι οι δύο προπονητές και οι παίκτες που θα αγωνιστούν. Και θα αγωνιστούν για το όνομά τους. Για το γαμώτο τους. Όχι για τα λεφτά. Όπως το λέω.

Ειδικά οι παίκτες του Ολυμπιακού σ' αυτό το ματς, το γράφω και το εννοώ, το τελευταίο που σκέπτονται είναι το πριμ. Είναι τόσο ενισχυμένο το κίνητρό τους για την πρόκριση, ακριβώς διότι η πρόκριση θα τους χαρίσει κάτι πιο ακριβό από ένα πακετάκι με ευρώ.

Έστω ότι ο Μαρινάκης τους ξηγηθεί ως εξής: Από το πριμ που σας έχω υποσχεθεί θα πάρετε μόνο το 49%. Τι θα γίνει; Θα μανουριάσουν οι παίκτες; Σε καμμία περίπτωση.

Ο αληθινός επαγγελματίας δεν παίζει για τα λεφτά! Παίζει για να διακριθεί. Για να βάλει τη σφραγίδα του σε σπουδαίες νίκες. Σε ιστορικές προκρίσεις. Κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού πιθανόν, κι όχι διότι δεν το αξίζουν, να μην τους τύχει στην καριέρα τους να παίξουν στους “8” του τσάμπιονς ληγκ.

Το υπογράφω και το εννοώ. Και χωρίς πριμ πρόκρισης οι παίκτες του Ολυμπιακού θα παίξουν για πάρτη τους να περάσουν την Μάντσεστερ.

Διαβάστε ακόμα:

Και νίκη Ολυμπιακού παίζει στο Μάντσεστερ