ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

Πηγή: INTIME
 

Ενδεχόμενος αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ, χαλάει μια θετική εικόνα που κουβαλούν οι πράσινοι μέσα στο 2014. Πιθανόν να υπάρξουν και κάποιες φωνές που θα μιλήσουν για μια εικονική πραγματικότητα που είχε δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό.

Στο Ηράκλειο η ομάδα του Αναστασίου έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε. Χωρίς τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, ασχολείτο με το μηδέν στην άμυνα. Να θυμίσω ότι ο ΟΦΗ στα τελευταία έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή μετά τον Παναθηναϊκό και πριν από τον Ολυμπιακό!

Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, δεν θα ήταν εύκολη η αποστολή των φιλοξενούμενων στο γεμάτο και παθιασμένο Γεντί Κουλέ. Ενα αμυντικό κενό και η συνολικά συντηρητική τακτική του φυλάκισαν τον Παναθηναϊκό. Βρέθηκε να παλεύει για γκολ στα 20 από τα 90 λεπτά. Πριν το τέρμα του Παπάζογλου είχε κάποιες μικροευκαιρίες για να κλέψει το ματς. Αλλά αυτό δεν μπορεί να πετυχαίνει σε κάθε παιχνίδι.

Ο Αναστασίου λέει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί, όμως και ο ΟΦΗ μπορεί μετά το 1-0 να πιστεύει περισσότερο απ` όσο πριν ότι θα παίξει τελικό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ομπρά και ο Ντρογκμπά