Ο,ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ‘ΧΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Πηγή: INTIME
 

Για τον Ολυμπιακό οι Άγγλοι έκαναν το δικό τους ταμείο. Ασφαλώς και δεν είδαν το έργο της πρόκρισης της Μάντσεστερ με τα ίδια μάτια, όπως τα ελληνόπουλα. Άσε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ξένη ομάδα, άρα αφ’ υψηλού και με ψυχρό «ενδιαφέρον» είπαν τα δικά τους. Όσα είπαν. Και όπως τα είπαν.

Μην κάνουμε αντιγραφή. Να τα πούμε στη σούμα και με δυο κουβέντες. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ταμείο που κατέγραψαν οι Άγγλοι, ο Ολυμπιακός βγήκε χαμένος με την παρουσία του στο Ολντ Τραφορντ, κι όχι μόνον διότι ηττήθηκε με 3-0.

Έλα, μωρέ, σου λένε οι Άγγλοι, ποιος Ολυμπιακός; Έπαθε αυτό που παθαίνει κάθε φορά που μας επισκέπτεται. Τρώει τα γκολάκια του και χάνει. Άσε ότι ο τρόπος που αγωνίστηκε δείχνει αφέλεια, αστάθεια, παιδισμό.

Συμφωνείς, διαφωνείς, αυτό είναι το συμπέρασμα των Άγγλων. Πώς ό,τι κέρδισε ο Ολυμπιακός με το 2-0 του πρώτου αγώνα, το έχασε με το παραπάνω, από την αδυναμία του να διαχειριστεί μια σε κρίση Μάντσεστερ, που τελικά έφθασε στην ανατροπή, όχι ως ομάδα, αλλά επειδή είχε δυο τρεις αξιόπιστες μονάδες.

Κι όταν μιλάνε για κέρδος στο πρώτο ματς εννοούν την πανευρωπαϊκή προσοχή που προκάλεσε η νίκη του Ολυμπιακού, διότι όταν κέρδιζε 2-0 την Μάντσεστερ τηλεοπτικά στο prime time απουσίαζε το άλλο παιχνίδι του τσάμπιονς ληγκ, το Ζενιτ-Ντορμουντ.

Διαβάστε ακόμα:

Μέλος της τρόικας το κοράκι στο Μάντσεστερ