ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΑΟΚ

Πηγή: INTIME
 

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι το τσάμπιονς ληγκ, όχι ο Ολυμπιακός. Όταν μιλάς για στόχους το θερμόμετρο πρέπει να δείχνει μηδέν, κάτω του μηδενός. Έτσι είναι. Βάζεις τους στόχους σου στη ψύχρα, με ψυχραιμία, με ψυχρό αίμα.

Στη στόχευση τα δυο ματς με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο. Αλλοίμονο, δεν σνομπάρεις την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο μέγας αντίπαλος του ΠΑΟΚ , ο Ολυμπιακός. Ο κύριος στόχος είναι τα πλαίη – οφ, όμως.

Είπαμε. Το επιτελείο της ομάδας δουλεύει δίπλα σε ψυγείο, όχι κοντά σε ηφαίστειο. Να διεκδικήσει πρόκριση στο τσάμπιονς ληγκ, επαναλαμβάνω, είναι ο απόλυτος στόχος του ΠΑΟΚ. Επειδή η είσοδος στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ φέρνει τα πακέτα και από πλευράς διάκρισης είναι ό,τι υψηλώτερο για τον ΠΑΟΚ.

Άρα, το οπλοστάσιο του ΠΑΟΚ θα πρέπει να προετοιμαστεί αναλόγως εν όψει του μίνι- πρωταθλήματος, των play-off, για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση, με αντιπάλους τον Ατρόμητο, πιο είναι πιο ώριμος από πέρυσι, τον Παναθηναϊκό, που δείχνει να έχει βρει  τις συντεταγμένες του, και τον Αστέρα, ικανό πάντα να κάνει ζημιά σε κάθε αντίπαλο.

Διαβάστε ακόμα:

Κολλημένοι με Ολυμπιακό οι παοκτσήδες