ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΚΑΖΙΑΡΗΣ

Πηγή: INTIME
 

Το παιχνίδι δεν ήταν για μηδέν, ούτε για δέκα. Είναι από αυτά που λες μοιρασμένα. Ναι, το δοκάρι του Καρέλη ήταν μεγάλη φάση. Καθόλου μικρές, όμως, κι αυτές των Ναπολεόνι και Φάμπιο στα τελειώματα του ματς. Αν ήταν επαγγελματικό μποξ οι κριτές θα είχαν δύσκολη δουλειά για να βγάλουν νικητή στα σημεία.

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός δεν σκόραραν, δεν κέρδισαν, μπορεί και να έχασαν αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν την απόσταση που μπορεί να δημιουργηθεί στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ έχει ματς στο χέρι, με την Καλλονή στην Τούμπα.

Η pole position στο μίνι πρωτάθλημα των τεσσάρων είναι ένα κίνητρο, αλλά έχει αποδειχθεί στις προηγούμενες σεζόν λιγότερο σημαντική από αυτή που κερδίζουν οι γκαζιάρηδες στη φόρμουλα 1. Εχουν ανατραπεί μεγάλυτερες διαφορές από αυτή που πάει να δημιουργηθεί τώρα, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, έχει μεγαλύτερη κάψα. Το ματς κυπέλλου με τον ΟΦΗ, στις 16 Απριλίου, στο οποίο κινδυνεύει να χάσει ένα μέρος των αρκετών ευσήμων που έχει λάβει για τη σημαντική βελτίωσή του μέσα στο 2014. Εκεί οφείλει να δείξει πόσο γκαζιάρης είναι, με τους αντιπάλους του να ξεκινούν από την pole position για τον τελικό.

Διαβάστε ακόμα:

Βρίσκει νόημα στη δυστυχία