Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΞΕΝΟΣ!

Πηγή: INTIME
 

Οπότε σφίγγουν οι κώλοι πέφτει η τρακατρούκα για ξένους διαιτητές. Και ξανανοίγουν το θέμα κάποιοι χωρίς να μιλάνε για την απάτη των ξένων διαιτητών. Για τα όργια των ξένων διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από τον Απρίλιο του 1967 δεν ξανασφύριξε αλλοδαπός διαιτητής στην Ελλάδα. Με απόφαση του συνταγματάρχη Κωνσταντίνου Ασλανίδη, του περιβόητου Γ.Γ. Αθλητισμού μετά το πραξικόπημα της χούντας.

Οι ξένοι δεν λύνουν κανένα πρόβλημα. Αν κάνουμε ένα πισωγύρισμα στη μετάκληση ξένων θα διαπιστώσουμε ότι τα πράγματα ήταν πιο καθαρά με τα κοράκια της Ελλάδος. Ερχόταν ο ξένος διαιτητής και δεν ήταν σίγουρο ότι θα παίξει σπαθί, διότι κάποια από τις δυο αντιπάλους τού την έπεφτε από το αεροδρόμιο κιόλας. Να του προσφέρει μια... ξενάγηση στην Ακρόπολη, μια βόλτα στην Πλάκα και μια εκλεκτή νυχτερινή διασκέδαση στο ξενοδοχείο του.

Υπήρχαν ξένοι που ήταν... μπόσικοι και γι' αυτό ήρθαν στην Ελλάδα για δεύτερη φορά, αλλά έπαιξαν με... διαφορετικό όνομα. Όπως επίσης παρουσιάστηκε το απίθανο (;) να σφυρίξει Έλληνας διαιτητής σαν ξένος!

Διαβάστε ακόμα:

Ο σκοτωμός των προέδρων των ΠΑΕ