Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

 

Αλητάμπουρες είναι που μας πουλάνε τόσο καιρό φούμαρα, περί οργάνωσης ποδοσφαίρου και κουλτούρας διαφορετικής. Μιλάμε για την Μπαρτσελώνα και αυτό που έκανε δυο αγωνιστικές πριν τη λήξη του ισπανικού πρωταθλήματος κι ενώ είναι μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου με αντιπάλους τη Ρεάλ και την Ατλέτικο.

Η Μπάρτσα μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου χρειάζεται δυο νίκες στα δικά της παιχνίδια και μια γκέλα της Ρεάλ για να πάρει το πρωτάθλημα. Την επόμενη Κυριακή η ομάδα του Ρονάλντο παίζει με τη Θέλτα στο Βίγκο.

Τι έκαναν λοιπόν οι Καταλανοί. Έστειλαν τον παλιό τερματζή τους και νυν γενικό αρχηγό ονόματι Θουμπιθαρέτα να συναντήσει τον προπονητή τη Θέλτα, Λουίς Ενρίκε για να τον κλείσει ως νέο τεχνικό της Μπάρτσα. Και το έκανε τώρα. Παραμύθι φούρναρης το «όχι» του Βαλβέρδε. Τον έφαγε λάχανο τον Βάσκο η πουτάνα η ανάγκη. Βρε, τους μασκαράδες! Πήγαν για να πριμοδοτήσουν τη Θέλτα ενόψει Ρέαλ.

Όπως στο λέω ειπώθηκε η ιστορία στην Ελλάδα. Χαμπάρι η Μarca, η μεγαλυτέρα εφημερίς της Καστίλλης που παραδοσιακά παίζει υπέρ της Ρεάλ. Γκέλα χοντρή. Αν έκαναν σοβαρή δουλειά οι εκδότες της θα είχαν ήδη επενδύσει στους ελληνικούς καφενέδες του φέισμπουκ για τα νέα φυντάνια της ποδοσφαιρικής αρθρογραφίας.

Διαβάστε ακόμα:

Μουρίνιο, Γκουαρδιόλα, Σιμεόνε...,ποιος;