ΑΛΑ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 

Όπως παίζει με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, έτσι θα πολιτευθεί ο Σύριζα στην περίπτωση που γίνει κυβέρνηση. Παραμύθι φούρναρης. Αυτό είναι το σύστημα. Παραμύθι φούρναρης. Δηλαδή;

Αλά ΠΑΣΟΚ. Λέμε παραμύθια. Λόγια μεγάλα. Λόγια ωραία. Δεν γίνεται διαφορετικά για να ξεχωρίσουμε από την κυβέρνηση. Κι όταν γίνουμε κυβέρνηση δεν τα ξεχνάμε όλα όσα είπαμε. Όχι! Συνεχίζουμε το παραμύθι. Δεν παραδεχόμαστε ότι είμαστε ασυνεπείς.

Αυτή ήταν η μαγκιά του Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν έκανε όσα είχε υποσχεθεί, όμως έλεγε ότι την Αλλαγή την πραγματοποιήσαμε, ότι συνεχίζουμε τον πόλεμο με τις δομές της χρεωκοπημένης δεξιάς. Παραμύθια, δηλαδή. Σκέτα παραμύθια.

Συνεχώς ο Σύριζα διαφοροποιεί τις θέσεις(;) του για το γήπεδο της ΑΕΚ. Αυτό θα κάνει και με το μνημόνιο όταν γίνει κυβέρνηση. Αυτό που βλέπουμε με την “Αγιά Σοφιά”. Να αλλάξουμε το τάδε άρθρο, στο άλλο άρθρο να προσθέσουμε αυτό, στο παράλλο να αφαιρέσουμε εκείνο.

Τελικά το γήπεδο θα γίνει. Όπως και το μνημόνιο θα το αποδεχθεί ο Σύριζα. Στην πραγματικότητα το έχει αποδεχθεί πριν ακόμα γίνει κυβέρνηση. Και για να μη τσαλακώσουν τη φάτσα του Τσίπρα οι δανειστές θα δεχθούν από το άλφα άρθρο να αφαιρέσουν κάτι, από το βήτα άρθρο να προσθέσουν κάτι.

Διαβάστε ακόμα:

Αν ποτέ συμφωνήσουν γάβροι και βάζελοι