ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Πηγή: INTIME
 

Η Ελλάδα είναι δύσκολο να φάει 5 γκολ όπως η Ισπανία. Και 4 όπως η Πορτογαλία. Γιατί είναι Ελλάδα. Γιατί στο γήπεδο θα παίξει τον δεύτερο ρόλο. Δεν θα αγωνιστεί στα ίσα. Ποτέ. Όπως η Ισπανία με Ολλανδία και η Πορτογαλία με Γερμανία.

Είναι ξεκάθαρη η ποδοσφαιρική βούληση, όπως λέμε η πολιτική βούληση, της Ελλάδος. Ακολουθεί το παιχνίδι του αντιπάλου, ακόμα και του ισάξιου, όχι μονάχα του ανώτερου.

Η εθνική του Ρεχάγκελ και του Σάντος κυκλοφορεί στο διεθνές ποδόσφαιρο με την απόλυτη γνώση ποια είναι. Μικρή ομάδα. Και παίζει στα Ευρώ και στα Μουντιάλ σύμφωνα με το μέγεθός της. Σα μικρή ομάδα. Φυλάγεται. Ό,τι αρπάξει στον αγώνα, κι αν χάσει, θα χάσει με «αξιοπρέπεια». Αναξιοπρεπώς θα χάσει, αλλά με μικρό σκορ.

Το 3-0 με την Κολομβία προέκυψε  διότι η ομάδα αποσυντονίστηκε. Αποπροσανατολίστηκε. Γιατί; Επειδή έπεσε απέναντι σε μια ομάδα, την Κολομβία, η οποία μετά το 1-0 παρεχώρησε όλο το γήπεδο στην Ελλάδα. Κι όπως παραδέχθηκε ο Κατσουράνης, μέρες αργότερα, Μας έδωσαν γήπεδο και δεν ξέραμε τι να το κάνουμε!

Διαβάστε ακόμα:

Η μπάλλα καταργεί τις αυτοκρατορίες