Η ΑΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πηγή: INTIME
 

Στο παιχνιδάκι με την Ιαπωνία η Ελλάδα επιχείρησε να αλλάξει 243 φορές τη μπάλλα. Πρόκειται για ρεκόρ. Αρνητικό ρεκόρ, βέβαια. Για την εθνική Ελλάδος μιλάμε, άλλωστε. Όχι για κάποια ομάδα που θεωρείται υποψήφια να το σηκώσει.

Κάποτε μετρούσαν μόνο τα γκολ. Πόσες φορές η μπάλλα είχε την ερωτική της επαφή με το πλεκτό. Επειδή τα γκολ και μόνο τα γκολ όριζαν το αποτέλεσμα. Η συνουσία και το όποιο σεξουαλικό χάδι του ποδιού με τη μπάλλα δεν ήταν για μέτρημα.

Μετά μπήκαν στο λογαριασμό τα κόρνερ. Άντε και τα σουτ στην εστία. Στη ψηφιακή εποχή μας καταμετρούνται και οι πάσες. Η εθνική Ελλάδος, λοιπόν, “πέτυχε” ρεκόρ στο μουντιάλ, με τις 243 μεταβιβάσεις μόνο. Το αντίστοιχο νούμερο για την Ελλάδα, στο ματσάκι με την Κολομβία, ήταν 501 πάσες, περισσότερες απ' εκείνες της χώρας της κόκας.

Είναι άδικο για την Ελλάδα που οι στατιστικολόγοι και λοιποί μετρητές του μουντιάλ δεν μετρούν  το πάθος της κάθε ομάδας. Αν, συνέβαινε αυτό, τότε σίγουρα η Ελλάδα θα έκανε πάλι ρεκόρ. Θετικό αυτή τη φορά. Είμαστε οι πιο ψυχωμένοι, οι πιο παθιασμένοι, άλλο ότι δεν παίζουμε μπάλλα της προκοπής. Το είπαν τα παιδιά, άλλωστε. “Δώσαμε τη ψυχή μας με Ιαπωνία”. Έτσι είναι. Ο καθένας δίνει στο γήπεδο ό, τι έχει.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελλάδα της κλεψιά, όχι της δουλειάς