ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ

 

Επίδειξη δύναμης έκανε ένας δικτυωμένος απατεώνας με τα στημένα παιχνίδια, ο οποίος έχει φυλακιστεί στο παρελθόν κι περιπλανιέται σε διάφορες χώρες με διαφορετικές ταυτότητες.

Ο άνθρωπος αυτός είπε σε γερμανικό περιοδικό πριν γίνει το παιχνίδι Κροατία - Καμερούν, ότι θα λήξει 4-0 και θα αποβληθεί παίκτης της αφρικανικής ομάδας. Καταγεγραμμένο σε κασετοφωνάκι και τυπωμένο πριν τη διεξαγωγή του αγώνα. Δεν έδωσε απλώς σημείο, αλλά ακριβές σκορ. Και για τους πολύ μερακλήδες τσόνταρε και την αποβολή του Σονγκ.

Μοιραία η ΦΙΦΑ αναγκάστηκε να ανοίξει διαδικασία έρευνας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ζημιά. Οι χορηγοί θορυβήθηκαν. Σου λένε ότι δεν μπορεί το προϊόν μου να ακουμπάει σε σαπίλα.

Ετσι είναι. Δεν μπορείς να υποτιμάς τους απατεώνες. Μια από τα ίδια είσαι κι εσύ. Απλώς, εσύ το κάνεις κυβερνητικά και με κανόνες που φτιάχνεις σα παγκόσμια αρχή. Ο άλλος παίζει στο υπόγειο. Το ίδιο παιχνίδι με άλλο σύστημα. Αν τον κρεμάσεις θα πάρει όποιον μπορέσει μαζύ του. Επίσης πασίγνωστο, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί...

Διαβάστε ακόμα:

Οι μάνατζερ παικτών τον πρώτο λόγο