ΚΛΕΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΣΤΑΝΤΑΡ

Πηγή: INTIME
 

Δεν θα μας δείξει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο κιόλας ματσάκι με την Σταντάρ Λιέγης εάν και σε ποιο βαθμό είναι έτοιμος εν όψει της νέας σαιζόν. Μιλάμε ποδοσφαιρικά. Όχι φιλολογικά, θεωρητικά κινηματογραφικά, σεναριακά.

Είναι επόμενο ο Αναστασίου, όπως κάθε λογικός προπονητής, κόντρα στην βέλγικη ομάδα να παίξει “επιφυλακτικά”, συγκρατημένα, δηλαδή αμυντικά. Στο φινάλε είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και είναι εκτός έδρας.

Όταν, λοιπόν, μία ομάδα την συμφέρει να αγωνιστεί φροντίζοντας κατ' αρχήν τα νώτα της δεν θα σου απλώσει χυλοπίτες στον ήλιο, και κατόπιν τούτου δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο έτοιμη είναι. Αυτό θα συμβεί στη ρεβάνς, όπου ο Παναθηναϊκός, το πιθανότερο, θα κυνηγήσει αποτέλεσμα, ουσιαστικά τότε θα παίξει την πρόκριση. Τότε, ναι, θα πάρεις μία άλφα έντονη γεύση από τον Παναθηναϊκό της νέας σαιζόν.

Υπάρχει και η περίπτωση η Σταντάρ να αποδειχθεί το πτώμα στο πρώτο παιχνίδι. Οπότε, να τον παίρνει τον Παναθηναϊκό να παίξει πιο ελεύθερα, δηλαδή να δείξει τη δουλειά που έκανε στην προετοιμασία του.

Διαβάστε ακόμα:

Πρώτος λαχνός για τον Παναθηναϊκό ο Αμπέιντ