ΑΡΗΣ ΜΕ “69” ΕΙΣ ΣΑΡΚΑΝ ΜΙΑΝ!

Πηγή: INTIME
 

Τρεις οι “παρατάξεις” σήμερα στον Άρη. Οι κύριοι που ανέλαβαν να διοικήσουν το μαγαζί στην Γ' εθνική. Οι άλλοι κύριοι οι αξιοπρεπείς που προσφέρονται να τσοντάρουν τίποτα ψιλά. Και τρίτη παράταξη ο Σκόνδρας που δεν το βάζει κάτω και συμμάχησε, λόγω κοινών επιδιώξεων, με τον Ματθαίου. Μια παρένθεση.

Ο Ματθαίου ήταν ο πρώτος πρόεδρος της ΠΑΕ μετά το άρθρο 44, πριν από δέκα χρόνια. Εννοώ ότι τότε που ευνοήθηκε σκανδαλωδώς, άλλωστε όπως και η ΑΕΚ, η ΠΑΕ Άρης και γλύτωσε το 95% των υποχρεώσεών της σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, ακόμα και ιδιώτες. Κι όμως!

Κι όμως, λέω, η ομάδα φούνταρε, την πήρε η κατρακύλα στον οικονομικό τομέα. Σήμερα, λοιπόν, Σκόνδρας και Ματθαίου ήθελαν να κρατήσουν την ομάδα στην Β' εθνική με την ελπίδα να καθαρίσουν με το άρθρο 99.

Δίνω αποκλειστική πληροφορία. Μία είναι η οριστική σωτηρία του Άρεως. Ούτε το άρθρο 44, ούτε το 99. Πρέπει να φτιαχθεί το άρθρο 69! Έστω και μόνο για πάρτη του Άρεως. Άσε τους άλλους να λένε “ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα”. Εγώ λέω “Άρης και όλα τα ζουμιά μέσα με το 69!”. Μετά από τέτοιο “πάρσιμο”, του Άρεως με τη νομοθεσία, θα γεννηθεί ο αληθινά νέος Άρης.

Διαβάστε ακόμα:

Μόνο αν ξαναπάρει το πρωτάθλημα η επανάσταση