ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΙΠΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ!

Πηγή: INTIME
 

“Νίκησε ο λαός του Άρη”, λένε, μετά τη νέα δικαστική απόφαση που ανατρέπει την προηγούμενη και βγάζει από το παιχνίδι τον Σκόνδρα. Ο Άρης, λοιπόν, με τη νίκη του λαού του θα παίξει γάμα εθνική κι όχι βήτα εθνική, όπως ήθελε ο εχθρός του λαού Λάμπρος Σκόνδρας.

Δεν υπάρχει καμμία νίκη του λαού, η νίκη είναι του ιππικού, που αφού ακολούθησε το πεζικό του Άρεως, είπε την τελευταία κουβέντα. Δεν θα υπήρχε καμμία ανατροπή, δικαστική και όποια άλλη, αν δεν γινότανε “επέμβαση” των πολιτικών. Οι όποιοι πολιτικοί πάνε πάντα με το ρεύμα.

Προς τα πού φυσάει ο άνεμος; Όπου θέλει ο λαός! Προς τα εκεί παίζουν μπάλλα και οι πολιτικοί, οι ιππείς, οι “οδηγοί” του λαού;

Για το καλό του Άρεως, σου λένε, η ομάδα πρέπει να φουντάρει στο ερασιτεχνικό. Ουδείς ασχολείται με το καλό του Άρεως. Ο καθένας έχει τα προσωπικά του κίνητρα. Ο Σκόνδρας και ο Ματθαίου ήθελαν Β' εθνική διότι κινδυνεύει η προσωπική τους περιουσία. Οι άλλοι θέλουν Γ' εθνική για να παραμείνουν στο κόλπο, να συνεχίσουν να κουμαντάρουν ενωμένοι μέχρι να σκοτωθούν πάλι μεταξύ τους.

Φοβερό, ε; Να μην αναγνωρίζει κανένας την ανικανότητά του να διοικήσει. Να μην αποδέχονται την αποτυχία τους, ότι συνέβαλαν στην καταστροφή του Άρεως. Κι αυτοί οι ίδιοι να επιμένουν να προσφέρουν την αποδεδειγμένη στην πράξη ασχετοσύνη τους.

Διαβάστε ακόμα:

Αρης με «69» εις σάρκαν μίαν!