ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΩΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 5-1

Πηγή: INTIME
 

Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια θερμά στους μπασκετμπωλίστες της εθνικής ομάδος και τον προπονητή τους, για την παρουσία τους στο μουντομπάσκετ. Επειδή είμαι πολύ καλός στην αριθμητική ο λογαριασμός μου λέει ότι η ελληνική ομάδα έπαιξε 6 ματς, όχι ένα, αυτό με την Σερβία που το έχασε. Κρίνουμε συνολικά κι όχι μεμονωμένα ένα παιχνίδι. Και πάλι μπράβο στα λεβεντόπαιδα της εθνικής ομάδος.

Με την Σερβία ήταν άνισος ο αγώνας. Και, τουλάχιστον για μένα μου φαίνεται μικρή η διαφορά των 18 πόντων (90-72) στη νίκη των Σέρβων αδελφών. Ήταν ανώτεροι. Μια ομάδα με τρεις ήττες εμφανίστηκε ισχυρώτερη  επιθετικά και κυρίως αμυντικά σε σύγκριση με την αήττητη Ελλάδα.

Δεν μιλάω για ατυχία. Για αστοχία. Για κακή μέρα. Τίποτα απ’ αυτά. Στον αθλητισμό έχω μάθει να δέχομαι την ήττα. Διαφορετικά δεν θα μπορώ να προετοιμαστώ πνευματικά για να φθάσω πάλι στην νικη, στη επιτυχία.

Το παιχνίδι με πίκρανε, κάποιες στιγμές δεν άντεχα να το βλέπω, όμως το λέω. Οι Σέρβοι ήταν καλύτεροι, άξιζαν την πρόκριση. Συγχαρητήρια και πάλι  στους Έλληνες για όσα κατάφεραν στην Ισπανία.

Διαβάστε ακόμα:

Θυμίζει τον απατεώνα Ελληνα ο Αντετοκούνμπο