ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ... ΡΕΑΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σφουγγάρισε πάλι εκτός έδρας την Ρεάλ Μαδρίτης. Και λοιπόν; Ε, μετά από μία τόσο μεγάλη νίκη η πρωταθλήτρια Ισπανίας είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει τον Ολυμπιακό. Ποιος το λέει αυτό και δεν είναι άσχετος από μπάλλα; Κανένας.

Οι σχετικοί με το τόπι δεν κάνουν προγνωστικά. Δεν θα πουν ότι αφού η Αtλέτικο κέρδισε εκτός κοτζάμ Ρεάλ, με τους παικταράδες Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ροντρίγκες, Μπαίηλ και δεν συμμαζεύεται, θα κερδίζει και το νέο θίασο του Ολυμπιακού.

Κι εγώ σου λέω ότι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του επί του ΟΦΗ. Τι σχέση έχει ο ΟΦΗ με την Ατλέτικο; Καμμία σχέση. Όπως καμμία, μα καμμία σχέση έχει ο κάθε αγώνας με τον όποιον άλλον. Θα μπορούσε να είχε κατανικηθεί από την Ρεάλ η Αθλέτικο και στο Καραϊσκάκη να διαλύσει τον Ολυμπιακό. Τι θέλω να πω; Ότι είπα. Καμμία σχέση το ένα ματς με το άλλο κι ας έχουν απόσταση τρεις ημέρες.

Το πιθανότερο είναι να δούμε μια άλλη Ατλέτικο στο Καραϊσκάκη απ'εκείνη στο παιχνίδι με την Ρεάλ. Και έναν άλλον Ολυμπιακό απ' αυτόν που βλέπουμε στο πρωτάθλημα. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Μουρίνιο, Αμπράμοβιτς και Ρονάλντο