ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πηγή: Intime
 

Μια κουβέντα για το 6-1 του ΠΑΟΚ σ’ αυτήν την ομαδίτσα του Μινσκ. Μαγκιά του ΠΑΟΚ. Είναι προτέρημα μια ομάδα να κερδίζει εύκολα τον κατώτερο της αντίπαλο. Όπως και τον ισάξιο της. Αυτό, δηλαδή, που χρόνια τώρα κάνει η εθνική ομάδα.

Έχει περάσει στη ζώνη των ισχυρών η Ελλάδα με τα ψέματα και στους προκριματικούς ομίλους αντιμετωπίζει για Ευρω και μουντιάλ ομάδες πατσαβούρες. Και καταφέρνει να προκρίνεται. Είναι επιτυχία.

Η επιτυχία του ΠΑΟΚ θα ‘ναι να μάθει να αγοράζει παίκτες. Όχι να δίνει επτά και οκτώ κατοστάρικα σε παίκτες που δεν παίζουν, κάτι Μάρτενς και Μαντούρο. Να στείλει κατάσκοπο, λοιπόν, ο Ιβάν στην Τρίπολη. Μιλάμε πολύ σοβαρά.

Που στο διάολο τους βρίσκει τους παικταράδες ο Αστέρας; Και καλό πράμα ψωνίζει και φθηνό. Με ψιλοκατοστάρικα. Δεν μιλάμε για τύχης πράματα. Και χθες και προχθές ο Αστέρας σκοράρει στις μεταγραφές. Άρα;

Ο Αστέρας έχει δικτυωθεί. Το έργο μιλάει μόνο του. Χωρίς μίζες κι αυτά τα πακέτα για τις πορτοκαλάδες η ομάδα παίρνει παίκτες αξίας και προσφοράς. Να, γιατί ο Σαββίδης χρειάζεται να μάθει με τρόπο μυστικό τις άκρες του Αστέρα.

Διαβάστε ακόμα:

Παντσουτσουνιακός, ο πρωταθλητής της αρχαίας Ελλάδας