ΓΚΟΜΕΝΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΧΙ ΖΙΓΚΟΛΟ

Πηγή: Intime
 

Έχασε, λένε, ο Ολυμπιακός με 1-0 από τον Ατρόμητο. Όχι, κύριοι, δεν έγινε ποτέ τέτοιο πράγμα. Μα, το έδειξε η τηλεόραση, το γράφουν οι εφημερίδες, δεν είναι τρελλοί όλοι. Επιμένω. Ούτε ο Ολυμπιακός ηττήθηκε, ούτε ο Ατρόμητος κέρδισε. Αυτό που έγινε στο ματσάκι είναι άλλο.

Να πούμε πάλι τα ίδια; Δυστυχώς, το επιβάλλει η επικαιρότητα. Επί της ουσίας, λοιπόν, ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπάλλα. Αυτό συνέβη στο παιχνιδάκι του με τον Ατρόμητο. Όχι ότι έχασε ο πρωταθλητής. Η ήττα είναι η συνέπεια της άρνησης των παικτών του Ολυμπιακού να αγωνισθούν. Να παλαίψουν για το αποτέλεσμα. Να διεκδικήσουν τη νίκη.

Φυσιολογικό! Όπως το λέω. Όπως το έχω γράψει άλλες 23 φορές. Ξεχάστε τον Ολυμπιακό του πρωταθλήματος. Η ομάδα είναι αλλού. Θα βλέπετε Ολυμπιακό της Ελλάδος μ' εκείνον της Ευρώπης και μονάχα οι φανέλλες θα προδίδουν ότι είναι η ίδια η ομάδα.

Είναι επόμενο οι παίκτες του Ολυμπιακού να ερωτεύονται, να σεληνιάζονται όταν παίζουν στο τσάμπιονς ληγκ και στο πρωτάθλημα να έχουν ερωτική συμπεριφορά ερασιτέχνη ζιγκολό. Με το ζόρι, δηλαδή, να ασκούν τα καθήκοντά τους με μία άσχημη γριά που θέλει να παριστάνει την ελκυστική γυναίκα ακόμα.

Ο σωστός ζιγκολό, ο επαγγελματίας ικανοποιεί απόλυτα την πελάτισσα τόσο σαν εραστής, όσο και σα συνοδός. Αυτή είναι η δουλειά του. Όχι του Ολυμπιακού! Είναι αδύνατον ο πρωταθλητής από τη μία να πηγαίνει καυλωμένος με το μανουλομάνουλο της Ευρώπης και καπάκι να έχει την ίδια ερωτική συμπεριφορά με μία αποκρουστική και σιτεμένη κυρία. ΔΕΝ ΓΙ-ΝΕ-ΤΑΙ αυτό. Με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.

Μα, έτσι όπως το πάει ο Ολυμπιακός, χάλια με Παναιτωλικό, πιο χάλια με Ατρόμητο, μήπως χάσει το πρωτάθλημα! Ας το χάσει χίλιες φορές!!! Δηλαδή; Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει τη θριαμβευτική του πορεία στο τσάμπιονς ληγκ, βεβαίως θα συνεχίσει να σνομπάρει και το πρωτάθλημα, κι ας το χάσει ένα εκατομμύριο φορές! Τι αξία έχει ένα κωλοπρωτάθλημα Ελλάδος με την πρόκριση του Ολυμπιακού σε βάρος ονομάτων με μεγαλύτερα κυβικά απ' αυτόν;

Διαβάστε ακόμα:

Δανεικοί, ιστορία μου, αμαρτία μου