ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ Ο XIOY ΝΤΑΛΑΣ

Πηγή: Intime
 

Μασούλαγε το φιστίκι του και πήγε να πνιγεί, την ώρα ακριβώς που ο Αφελάι δέχθηκε το σκληρό μαρκάρισμα και ο Τριτσώνης έδειξε παίζετε... Τράβηξε δυο γερές γουλιές από Τζάμεσον και το ξεπέρασε χωρίς περισσότερα προβλήματα.

Το ματς τελείωσε και αποφάσισε να κάνει ένα ζεστό μπάνιο, για να έρθει στα ίσια του. Είχε ήδη παρακολουθήσει σερί τρεις αγώνες της σούπερ λίγκας. Η αλήθεια είναι ότι και να μην είσαι αλκοολικός, γίνεσαι, παρακολουθώντας το υπερθέαμα των 4 γκολ και των 6,5 ευκαιριών σε αυτό το γεμάτο 6ωρο ποδοσφαιρικής πανδαισίας. Ο Χιου έκλεψε. Με το κοντρόλ στο χέρι έπαιζε μεταξύ Ανφιλντ και Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων. Το ίδιο και αργότερα σημαδεύοντας από τη μία το Εμιρεϊτς και από την άλλη τα γήπεδα Ν. Σμύρνης και Περιστερίου.

Βγαίνοντας από το μπάνιο τράβηξε από την καβάτζα το δεύτερο μπουκάλι Τζάμεσον. Με το πρώτο υγρό που έσταξε στο θολωμένο ποτήρι άκουσε τη γκάιντα να παιανίζει. Ηταν το κινητό του. Μια φωνή σε νοτιοευρωπαϊκά αγγλικά τον ενημέρωσε ότι παράγοντες του Ολυμπιακού μίλησαν για οργανωμένο σχέδιο κατά της ομάδας τους.

Θυμήθηκε το φυστίκι που δόλια πήγε να κατσικωθεί στο λαιμό του. Επίσης, ότι δυο γουλιές Τζάμεσον έδωσαν τη λύση. Εφερε το ποτήρι στο στόμα. Χαμογέλασε. «Δις φάκινγκ γκρικς. Δει αρ κρέιζι, μπατ δέι πέι βέρι γουέλ». Τον είχε ενημερώσει ένας γνωστός του με τις ίδιες ακριβώς λέξεις που ανακαλούσε στη μνήμη του. «Αυτοί οι Ελληνες. Είναι τρελλοί, αλλά πληρώνουν καλά».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ρωμαίος που μάγεψε ακόμα και τον Ανιέλι