ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ» ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Πηγή: Intime
 

Φοβερά πράγματα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμμία σχέση με παρασκήνιο. Αυτό το ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλον οι άνθρωποι του Μαρινάκη. Είναι δυνατόν να ελέγχουν το σύστημα, όπως τους κατηγορούνε και οι ίδιοι να μην το ξέρουν; Δεν γίνεται.

Να, όμως, που οι διάφοροι Αλαφούζηδες δεν σταματάνε, σε κάθε ευκαιρία, να ρίχνουν λάσπη. Οπότε τι αποφάσισε το επιτελείο του Μαρινάκη;Το πιο σατανικό. Δηλαδή; Τη γελοιοποίηση κάθε καταγγελίας για διαφθορά στο πρωτάθλημα. Δηλαδή;

Αφού οι άλλοι λένε ψέμματα, λένε πράγματα που δεν τα πιστεύουν, λένε πράγματα ανύπαρκτα, αυτό θα κάνει και ο Ολυμπιακός! Να, γιατί ο Καραπαπάς μετά την ήττα από τον Ατρόμητο πέταξε την καραπαπαριά του αιώνα: «Είναι σαφές ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο κατά του Ολυμπιακού».

Γελάσανε και τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκη με την καραπαπαριά του Καραπαπά. Ο αποδυτηριάκιας, όμως, την χαρακτήριζε μια στάση άμυνας απέναντι στις κατά συρροήν αστήρικτες καταγγελίες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ότι η Παράγκα ζει, ότι το κύκλωμα δουλεύει για τον Ολυμπιακό.

Α, έτσι, σου λέει ο Καραπαπάς; Παίζουμε κι εμείς την ίδια βιόλα.

Διαβάστε ακόμα:

Λέει την αλήθεια ο Κλάους Αθανασιάδης;